Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Ο Φρίξος «δίνει» την Ηλιάνα στην αστυνομία! – Τι θα δούμε την Τρίτη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Ο Φρίξος «δίνει» την Ηλιάνα στην αστυνομία! – Τι θα δούμε την Τρίτη

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121

Η Ελισάβετ αρνείται να δεχτεί τον υποβιβασμό της στο μεσημεριανό δελτίο και ζητάει τη βοήθεια του Άκη για να κρατήσει τη θέση της. Η Νόνα αποκαλύπτει στην Ιφιγένεια ότι αγνοούνται κάποια πολύ ακριβά κοσμήματα που ανήκαν στην οικογένεια κι η Ιφιγένεια ιντριγκάρεται να το ψάξει.

Ο Νικηφόρος καταθέτει στην αστυνομία για την υπόθεση του Μάρκου κι αποφασίζει να μην κάψει άλλο τον πατέρα του. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας δηλώνει στον Μάρκο πως δεν θέλει πια καμιά επαφή μαζί του. Η Εύα με τον Σίμο ανακοινώνουν στην Ολυμπία πως θα την στείλουν εσωτερική σε σχολείο της Αγγλίας κι εκείνη αντιδρά άσχημα.

Ο Έκτορας πασχίζει να βρει τον αληθινό υπεύθυνο πίσω από την έρευνα που βραβεύτηκε. Ο Φρίξος έρχεται στην Αθήνα και λέει στον αστυνόμο Βρανά όλα όσα υποψιάζεται για την Ηλιάνα.

Ο Μιχαήλ, σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει την κατάσταση, αποκαλύπτει στον Οδυσσέα όλη την αλήθεια για το πτώμα στο Σαγράδο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Η Αλίκη συγκινεί τον Έκτορα με μια ρομαντική κίνηση και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Μιχαήλ λέει όλη την αλήθεια για το Σαγράδο στον Οδυσσέα και τα αδέρφια δένονται ακόμα περισσότερο. O Μάρκος παρακαλάει τη «φαμίλια» να αφήσει τα παιδιά του ήσυχα, δυστυχώς όμως δεν παίρνει την απάντηση που επιθυμεί.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά καλεί τον Νικηφόρο στο εργαστήριο και του κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας. Η Έρση βγαίνει με τον παλιό της φίλο, Στέφανο, ο οποίος δεν ντρέπεται καθόλου να της δείξει ότι του αρέσει πολύ ως γυναίκα.

Ο Μάρκος αιφνιδιάζει τη Ναυσικά με μια επίσκεψη στο σπίτι της, η Τζουλιάνα όμως χαίρεται πάρα πολύ που τον ξαναβλέπει.

Η όραση του Οδυσσέα θολώνει σε τέτοιο βαθμό που αναγκάζεται να πει στον Μιχαήλ για το πρόβλημα υγείας του! Ο Έκτορας μαθαίνει ότι ο Αιμίλιος δεν είχε καμία σχέση με το ρεπορτάζ για το οποίο πήρε βραβείο δημοσιογραφίας!

8 Λέξεις: Έρχονται αλλαγές για τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Στην… αντεπίθεση θα περάσει ο ΣΚΑΪ στο β’ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Από την αυγή της νέας χρονιάς το κανάλι του Φαλήρου θα προχωρήσει σε αλλαγές στον προγραμματισμό του, ο οποίος θα διαφοροποιηθεί στο κομμάτι της prime time.

Όπως έχει γίνει γνωστό, καθημερινά το απόγευμα (από τις 5 παρά μέχρι τις 8 παρά που ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη) θα προβάλλεται επεισόδιο του «House of fame», ενώ το live θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή βράδυ). Για την κριτική επιτροπή έχουν κλείσει ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Το πρόγραμμα που επηρεάζεται είναι το «8 Λέξεις», του οποίου τα δίωρα επεισόδια θα μειωθούν σε διάρκεια και θα ολοκληρώνονται στις 22:15 με 22:30. Μάλιστα, η σειρά του Αντρέα Γεωργίου από τον Ιανουάριο γίνεται καθημερινή, με ένα επιπλέον επεισόδιο κάθε Παρασκευή στις 21:00! Πρόκειται για μία κίνηση που σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο και στους πίνακες της τηλεθέασης, καθώς οι τηλεθεατές του ερωτικού-πολιτικού θρίλερ του επιτυχημένου δημιουργού το ζητούν συνεχώς και επιτακτικά από εκείνον.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Real life αναφέρει πως ο ΣΚΑΪ και οι δημιουργοί της σειράς συζητούν για την επέκταση της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν. Με το ενδεχόμενο να συνεχίσει το «8 Λέξεις» σε τρίτο κύκλο να είναι ορατό, αλλά δεν είναι δεδομένο μέχρι στιγμής. Αυτό πιθανότατα θα κριθεί στις αρχές του νέου έτους.

Όσον αφορά το Survivor, αυτή τη στιγμή υπάρχει πυρετός προετοιμασιών, ώστε το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινήσει από την παραμονή της πρωτοχρονιάς την προβολή των επεισοδίων του από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις της Acun Media με τους υποψήφιους παίκτες για τις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιώργος Λιανός λόγω της… απόσυρσης του Σάκη Τανιμανίδη μετά την ευχάριστη είδηση πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος.

Το Survivor θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της prime time, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

8 Λέξεις: Πλησιάζει το τέλος του Αλέκου! (video)

Επίσημο: Η Ναταλία Δραγούμη στις «8 Λέξεις»!

8 Λέξεις: Άνδρας-μυστήριο πολιορκεί την Έρση!

8 Λέξεις: Στο φως τα εγκλήματα της Ηλιάνας!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY