Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Η Αποστολία ξανά κοντά στον Άκη – Η ενόχληση του Δημήτρη

Η Αποστολία θα γοητεύσει κι άλλον άνδρα στο σπίτι του Αρώνη στο «8 Λέξεις»…

8 Λέξεις: Η Αποστολία ξανά κοντά στον Άκη – Η ενόχληση του Δημήτρη

Μία μεγάλη χαρά θα πάρει ο Άκης Αρώνης, αφού στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις» θα επιστρέψει κοντά του η αγαπημένη του Αποστολία. Όπως είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα, η οικονόμος του γνωστού φαρμακοβιομηχάνου είχε καταφέρει να γίνει το πιο έμπιστο άτομό του.

Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνος την συνέκρινε με την σύζυγό του που έχασε στο μοιραίο δυστύχημα με την Ηλιάνα.

Ωστόσο, μετά την ερωτική εξομολόγηση που έκανε η Αποστολία στον Άκη, εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του και να γίνει επικεφαλής σε ένα εστιατόριο ως σεφ.

Για να το πετύχει αυτό, «ξέσπασε» στα μαλλιά της, κάνοντας μία μία ριζική αλλαγή στο κομμωτήριο.

Ο Άκης, από τη μεριά του, συνειδητοποίησε πως και πόσο του λείπει η Αποστολία. Για αυτό το λόγο επιχειρεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της, με το δικό του τρόπο και λέγοντας πως έριξε μαύρη πέτρα πίσω της…

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τον Άκη να πηγαίνει στην Αποστολία και να της ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι του, όμως εκείνη αρνείται με διάφορες προφάσεις.

Λίγες μέρες αργότερα, όμως, θα χτυπήσει το κουδούνι προς ευχάριστη έκπληξη του Άκη, ο οποίος ενθουσιάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Δημήτρης, από τη μεριά του, δυσανασχετεί από την επανεμφάνιση της Αποστολίας στο σπίτι και σκέφτεται να μετακομίσει!

129622095-3818304828191243-3679238887870930737-o

Η ανατροπή έρχεται από τον Μανούσο, ο οποίος θα πολιορκήσει την Αποστολία, κάτι που όπως είναι φυσικό θα προκαλέσει την δυσαρέσκεια του Άκη. Μάλιστα, η Αποστολία θα μοιραστεί κάτι με τον Άκη, ο οποίος θα συγκινηθεί ιδιαίτερα από τα λεγόμενά της.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

Επίσημο: Αλλάζουν ώρα οι «8 Λέξεις»!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση πως το Survivor κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, υπήρξε η ενημέρωση πως αλλάζει και ο προγραμματισμός για το «8 Λέξεις».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, το «8 Λέξεις» από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα προβάλλεται καθημερινά, από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή (αντί μέχρι Πέμπτη που ήταν μέχρι σήμερα).

Το ερωτικό-πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ θα ξεκινάει στις 9 το βράδυ και θα ολοκληρώνεται στις 10:15, όταν και θα δίνει τη σκυτάλη στο Survivor που θα επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την επόμενη Κυριακή (27/12).

Όσον αφορά το «8 Λέξεις», την επόμενη εβδομάδα θα προβληθούν τρία επεισόδια, αφού στις 31 Δεκεμβρίου θα υπάρξει το εορταστικό πρόγραμμα με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα προχωράει μπροστά – Έξαλλος ο Σίμος

8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του

8 Λέξεις: Ο Έκτορας αφύλακτος! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

Επίσημο: Η Ναταλία Δραγούμη στις «8 Λέξεις»!

8 Λέξεις: Θα επιστρέψει η Δανάη Παππά;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY