Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα προχωράει μπροστά – Έξαλλος ο Σίμος

Η Σμαράγδα φτάνει στα όριά της με τον Σίμο και προχωράει τη ζωή της στις «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα προχωράει μπροστά – Έξαλλος ο Σίμος

Οριστικός φαίνεται πως θα είναι αυτή τη φορά ο χωρισμός της Σμαράγδας και του Σίμου στις 8 Λέξεις! Όπως είδαμε η κακή ψυχολογία του Σίμου, εξαιτίας της απόφασης που πήρε με την Εύα να στείλουν την Ολυμπία εσώκλειστη σε σχολείο στην Αγγλία, έχει αρχίσει να επηρεάζει τη σχέση του με τη Σμαράγδα και έχουν αρκετά συχνά τσακωμούς.

Όπως θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, ένας γοητευτικός άντρας, ο Αντώνης Ραζής θα μπει στη ζωή της Σμαράγδας, ενώ ο Σίμος θα συνεχίσει να την παραμελεί συστηματικά.

Ο Σίμος θα ζητήσει άλλη μία φορά συγνώμη από τη Σμαράγδα για τα ψέματα που της είπε, όμως εκείνη δεν θα τον συγχωρέσει και θέλει να προχωρήσει μπροστά.

Η Σμαράγδα δείχνει να θέλει να ξεπεράσει άμεσα τον Σίμο και κανονίζει να βγει για φαγητό με τον Αντώνη, ο οποίος θα την φλερτάρει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και εκείνη μοιάζει να θέλει να προχωρήσει δειλά – δειλά μαζί του.

Ο Σίμος θα δει τη Σμαράγδα με τον Αντώνη σε τρυφερό ενσταντανέ και γίνεται έξαλλος.

Ο Αντώνης, από την πλευρά του, θα συνεχίσει να εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον του στη Σμαράγδα και θα την προσκαλέσει να ταξιδέψουν μαζί στη Θεσσαλονίκη .

Ο Σίμος, ωστόσο, θα παρασυρθεί από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη. Ο Σίμος, μάλιστα, κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει κι είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Σμαράγδα ενδίδει στην ερωτική πολιορκία του Αντώνη. Ο Σίμος παλεύει να ξανακερδίσει τη Σμαράγδα, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Ο Σίμος ξενυχτάει έξω από το σπίτι της Σμαράγδας, θέλοντας να την πιάσει με τον Αντώνη.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του

8 Λέξεις: Τα τελευταία επεισόδια του 2020!

8 Λέξεις: Ο Έκτορας αφύλακτος! – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Καταρρέουν τα πάντα για την Ηλιάνα!

8 Λέξεις: Η Μαίρη θα αναστατώσει Άκη και Μάρκο!

Επίσημο: Η Ναταλία Δραγούμη στις «8 Λέξεις»!

8 Λέξεις: Θα επιστρέψει η Δανάη Παππά;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY