Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί στα Mad Video Music Awards 2022!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν και φέτος υποψήφιος στα Mad VMA, στην κατηγορία «Καλύτερο λαϊκό» με το τραγούδι «Υπερβολές»!

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί στα Mad Video Music Awards 2022!

Μία μεγάλη επιστροφή θα έχουμε στα Mad Video Music Awards 2022, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο Tae Kwon Do!

Ο Πάνος Κιάμος, έντεκα χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση στα μουσικά βραβεία-θεσμό της Ελλάδας με το τραγούδι από «Δευτέρα», θα εμφανιστεί ξανά με έναν δικό του άνθρωπο.

Όπως έγινε γνωστό, θα μοιραστεί το stage με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία δύο χρόνια στο Posidonio και ο ανερχόμενος τραγουδιστής τον έχει χαρακτηρίσει «μεγάλο δάσκαλο» που δεν διστάζει να του δείξει τα μυστικά της δουλειάς.

Ο Πάνος Κιάμος έχει ένα και μοναδικό βραβείο στη συλλογή του, εκείνο που παρέλαβε στην απονομή του 2010, το οποίο αφιέρωσε στον κόσμο που τον στηρίζει, στον πατέρα του αλλά και στον μόλις 40 τότε ημερών γιο του!

Δείτε επίσης και την εμφάνιση ένα χρόνο αργότερα, το 2011, με το «Από Δευτέρα»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν και φέτος υποψήφιος στα Mad VMA, στην κατηγορία «Καλύτερο λαϊκό» με το τραγούδι «Υπερβολές» με τον φίλο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πρωταγωνιστή στο βίντεο κλιπ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY