Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Πάνος Κιάμος – Τόνι Σφήνος: Η μοναδική συνύπαρξή τους στο Posidonio (Βίντεο)

Ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος μοιράστηκαν για πρώτη φορά τη σκηνή του Posidonio, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους θέλησαν να διασκεδάσουν στο γνωστό στέκι της Παραλιακής.

Πάνος Κιάμος – Τόνι Σφήνος: Η μοναδική συνύπαρξή τους στο Posidonio (Βίντεο)

Στο επόμενο… επίπεδο πέρασαν τη συνεργασία τους ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος στο Posidonio.

Μετά από τρία sold out διήμερα, Παρασκευή και Σάββατο, στο γνωστό στέκι της παραλιακής ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο αγαπημένος showman μοιράστηκαν τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και ερμήνευσαν μερικές διαχρονικές επιτυχίες.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος τραγούδησαν το «Τόσα καλοκαίρια» του Δάκη που έφυγε από κοντά μας την προηγούμενη εβδομάδα, το «Φίλε» του μεγάλου Γιάννη Πουλόπουλου και το «Είμαστε αλάνια» του σπουδαίου Βασίλη Τσιτσάνη!

Δείτε βίντεο αποκλειστικά στο alterinfo

@alterinfogr #panoskiamos #tonissfinos #posidoniomusichall #kiamoslive #sfinos #kiamos🎤 #kiamospanos #fy #fyp #foryou #foryourpage ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

@alterinfogr #panoskiamos #tonissfinos #kiamoslive #posidonio #posidoniomusichall #sfinos #kiamos🎤 #foryou #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

Φυσικά έπεται και συνέχεια, αφού ο Πάνος Κιάμος και το Posidonio αποφάσισαν να περάσουμε παρέα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Έτσι το Σάββατο 11/06 και την Κυριακή 12/06, ο ναός της νυχτερινής διασκέδασης θα ανοίξει τις πύλες του και ο Πάνος Κιάμος θα ερμηνεύσει τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες του, παρέα με τον Τόνι Σφήνο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

@alterinfogr #panoskiamos #posidoniomusichall #panoskiamoslive #kiamos🎤 #thaapousiazw #thamezitas #kiamoslive #panoskiamosofficial #fy #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, επίσης, η Βένια Καραγιαννίδου, η Alex Mandi και η Ειρήνη Μιχαήλ, ενώ το δικό του παλμό από τα decks δίνει ο Dj Pitsi.

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY