Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Πάνος Κιάμος: Άλλο ένα διήμερο που δεν… θα απουσιάζει κανείς από το Posidonio

Ο Πάνος Κιάμος καταφέρνει να ξεσηκώσει χωρίς υπερβολές τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, με τις αμέτρητες επιτυχίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Πάνος Κιάμος: Άλλο ένα διήμερο που δεν… θα απουσιάζει κανείς από το Posidonio

Σε Νο1 τόπο διασκέδασης έχει αναδειχθεί το Posidonio, με επικεφαλής του σχήματος τον Πάνο Κιάμο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, παρέα με τον Τόνι Σφήνο και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, παρουσιάζουν ένα άκρως διασκεδαστικό και ανεβαστικό πρόγραμμα, το οποίο ικανοποιεί όσους έχουν επιλέξει να περάσουν μαζί τους τα βράδια τους, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό στέκι της Παραλιακής από τις 20 Μαΐου.

Ο Πάνος Κιάμος, γνωστός για το κέφι που μεταδίδει και την επικοινωνία του με τον κόσμο, καταφέρνει να ξεσηκώσει χωρίς υπερβολές τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, με τις αμέτρητες επιτυχίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το δικό του, πρωτότυπο και συνάμα συναρπαστικό σόου παρουσιάζει ο Τόνι Σφήνος μαζί με την μπάντα και τους τραγουδιστές που τον συνοδεύουν επί σκηνής, ενώ ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με το «Δυνατά (Tα Tα Tα)» και το «Μη Μου Το Χαλάς» δίνει το δικό του ρυθμό.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, επίσης, η Βένια Καραγιαννίδου, η Alex Mandi και η Ειρήνη Μιχαήλ, ενώ το δικό του παλμό από τα decks δίνει ο Dj Pitsi.

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY