Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

YFSF: Οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις από Στρατή, Στικούδη, Αλευρά, Ματιάμπα, Μπρεάζου

Η επανέναρξη του Your Face Sounds Familiar ήταν ξεχωριστή...

YFSF: Οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις από Στρατή, Στικούδη, Αλευρά, Ματιάμπα, Μπρεάζου

Το αγαπημένο Show των μεταμφιέσεων YFSF All Star έμεινε 21 μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα λόγω κρουσμάτων covid σε παίκτες και παραγωγή και επέστρεψε σήμερα δριμύτερο και με μεγάλα κέφια.

Την αυλαία του YFSF στην επανέναρξή του άνοιξε ο Ίαν Στρατής.

Η τελευταία μεταμφίεση του ταλαντούχου Ίαν στο Your Face Sounds Familiar στις 28 Μαρτίου ήταν αυτή του Frontman των One, Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του σύσσωμο το πετυχημένο boy band.

Σήμερα δε θα μπορούσε να του ανατεθεί κάτι πιο διαφορετικό. Βλέπετε σήμερα έγινε η Bonnie Tyler στο θρυλικό I need a hero! Με απίθανο σκηνικό γύρω του, τύπου “τη Λόλα απ’ τη φωτιά ποιός θα τη βγάλει….” και τον ίδιο με country styling εποχής να χτυπιέται αλά Tyler στα πατώματα…

Δεν το λες κι εύκολο, σιγά που θα μασούσε όμως ο Ίαν. Μελέτησε απίστευτα πολύ, όπως πάντα και το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαίωσε. Ήταν απλά απολαυστικός και απέσπασε και πολύ καλά σχόλια από τους κριτές.

Ζορίστηκε με τα ψηλοτάκουνα ο Ματιάμπα αλλά μάγεψε

Άλλη μια μοναδική εμφάνιση έκανε σήμερα στο YFSF ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και στο τελευταίο επεισόδιο του YFSF All Star που μεταδόθηκε στις 28 Μαρτίου πριν την διακοπή των τριών εβδομάδων είχε εντυπωσιάσει με την μεταμφίεσή του στον Frontman των Disturbed.

Και στη σημερινή εμφάνισή του είχε ένα πολύ ιδιαίτερο act. Σήμερα έπρεπε να γίνει γυναίκα και για να είμαστε συγκεκριμένοι, η Nomcebo και να τραγουδήσει ένα πασίγνωστο τραγούδι στη γλώσσα των Ζούλου που έγινε τεράστια επιτυχία. Το Jerusalema.

Τριπλή η δυσκολία δηλαδή για τον Ησαϊα Ματιάμπα. Και άλλο φύλο, και άλλη γλώσσα και χορός σε ψηλοτάκουνα. Για το θέμα της γλώσσας και την κατανόηση των στίχων είχε εξωτερική βοήθεια από τον φίλο του ηθοποιό και τραγουδιστή Ζερόμ Καλούτα ενώ έκανε τιτάνια προσπάθεια να καταφέρει να περπατήσει και να χορέψει με τα τακούνια.

Και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε εντυπωσιακά καλά! Βέβαια το να βγάλει τα τακούνια στην άκρη ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, αλλά κατά τη διάρκειά της δεν έδειξε λεπτό το πόσο ζορίστηκε.

Διπλή προσωπικότητα ο Θανάσης Αλευράς – «Τι ντους ήταν αυτό με υπέροχα πράγματα;»

Πολύ δύσκολο ήταν το έργο του Θανάση Αλευρά στο αποψινό YFSF αφού έπρεπε να ενσαρκώσει και έναν γυναικείο και έναν ανδρικό ρόλο στο τραγούδι του Stromae.

Όπως ήταν φυσικό, άκουσε διθυραμβικά σχόλια, τόσο που στο τέλος αναφώνησε και ο ίδιος «Τι ντους ήταν αυτό με υπέροχα πράγματα;».

«Με συγκινείς γιατί ιδρώνεις τη φανέλα. Μου άρεσες περισσότερο και από το πρωτότυπο» του είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Την αντίθεση αρσενικού-θηλυκού την είχες πιο σαφή από τον Stromae» του είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας.

Γοργόνες και Μάγκες στην σκηνή με την Κατερίνα Στικούδη ως Μαίρη Χρονοπούλου

Μια υπέροχη σκηνή του ελληνικού κινηματογράφου ζωντάνεψε απόψε στο YFSF, η Κατερίνα Στικούδη.

Πάντως καιρού αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η Κατερίνα που ότι κι αν της δώσουν, ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την τελευταία της εμφάνιση στο Show ως Χρήστος Αυγερινός. Μια εμφάνιση για πολύ κλάμα…

Τίποτα δεν την φοβίζει και δεν την πτοεί και σε όλα δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα αυτό που κάνει στο συγκεκριμένο show. Και σήμερα στο YFSF All Star της δόθηκε μια μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου. Η υπέροχη Μαίρη Χρονοπούλου. Στην εμφάνισή της στην ταινία “Γοργόνες και μάγκες” όπου τραγούδησε το πασίγνωστο “Καμαρούλα μια σταλιά”.

Όλο το πλατό μεταμορφώθηκε σε κυκλαδίτικο νησί και η Κατερίνα σε Ντάμα. Και τα πήγε εξαιρετικά. Όπως είπε η ίδια, το διάστημα που το show δεν μεταδόθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, έτυχε να παιχτεί η συγκεκριμένη ταινία όχι μία, αλλά δύο φορές στην τηλεόραση και την παρακαλούθησε τυχαία και τις δύο φορές!

Όλα τα λουλούδια στα πόδια της είχε η Τάνια Μπρεάζου που ενσάρκωσε τον Βασίλη Τερλέγκα.

Και παρόλο που δεν του έμοιαζε στην όψη όσο κι αν προσπάθησε, η μίμηση της φωνής ήταν εξαιρετική.

Στους κριτές χάρισε γέλιο ενώ τους ξεσήκωσε αφού ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή για ένα ζεϊμπέκικο ενώ μέχρι και ο Μιχάλης Ρέππας δεν αντιστάθηκε και της πέταξε λουλούδια.

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρήκε ότι η Τάνια είχε τη γενναιοδωρία του τραγουδιστή και ξεσήκωσε τον κόσμο.

«Με εντυπωσίασε πάρα πολύ αυτό που έκανες» της είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Υπάρχει ψωμί εδώ» της είπε ο Κωστής Μαραβέγιας και μάλιστα πρόσθεσε ότι τραγούδησε καλύτερα από τον ίδιο τον Τερλέγκα!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY