Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Πρόταση-πρόκληση του Παππά στον Τζέιμς! Την αποδέχθηκε;

Τι ακριβώς πρότεινε ο ηθοποιός στον Μπλε Survivor;

Survivor: Πρόταση-πρόκληση του Παππά στον Τζέιμς! Την αποδέχθηκε;

Προτού ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα επάθλου φαγητού στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς θεώρησε σωστή στιγμή να προκαλέσει ξανά τον Τζέιμς.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Τζέιμς προς τον ηθοποιό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Αλέξη… Η πρόταση του Παππά προς τον ηγέτη της Μπλε ομάδας ήταν να βγουν και οι δυο στον «τάκο» και να αναμετρηθούν με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει ποιον θέλει να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Παππάς είπε συγκεκριμένα: “Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;”.

Με τον James να απαντάει: “Αλέξη εγώ δεν θα χα κανένα πρόβλημα αν δε ρίσκαρα τη θέση κάποιο άλλο την ομάδα μου. Αν ήταν να βγω εγώ κι εσύ, θα το έκανα με τα χαράς, αν υπάρχει κάποια εναλλακτική εγώ είμαι μέσα”.

“Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εγώ σε ρωτάω ευθέως το μήνυμα είναι προς όλο τον κόσμο. Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας και να βγούμε στον τάκο και εγώ κι εσύ”, συμπλήρωσε ο Αλέξης Παππάς.

Με τον James να καταλήγει και να αποδέχεται την πρόταση: “Είμαι μέσα. Έχω πει ότι προτιμώ να φύγω το παιχνίδι αυτός που είμαι παρά να κάτσω και να είμαι αυτός που δεν είμαι”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY