Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τζέιμς Καφετζής: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor;

Ο Τριαντάφυλλος έβαλε «φωτιά» με τις αιχμές που άφησε στο Instagram

Τζέιμς Καφετζής: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor;

Πληθαίνουν οι φωνές στο διαδίκτυο που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρεί άρον άρον από το Survivor.

Αφορμή λέγεται πως είναι η δυσαρέσκειά του μετά την ανασύνθεση των ομάδων την οποία δεν είχε κρύψει ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα.

«Σήμερα που κλείνω ένα μήνα στο Survivor, μου ήρθε μία βόμβα ουρανοκατέβατη. Εκεί που τον πρώτο μήνα έλεγα πως δεν μπορεί, πολύ περίεργο ότι περνάω ωραία, είναι λες και έχω πάει πενταήμερη με το σχολείο… Ξαφνικά η πενταήμερη έχει γίνει Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω ξενερώσει. Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα, από κει που είχε ήλιο, ωραία θάλασσα, ξαφνικά έχει συννεφιά, η θάλασσα είναι γεμάτη κύματα…

Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω, γιατί όντως περνούσαμε ωραία και είχα βρει τον ρυθμό μου και μου άρεσε, ενώ τώρα… Προφανώς και θα προτιμούσα να είχα τον Γκιουλέκα, αντί για οποιονδήποτε άλλο εδώ πέρα. Τον αντάλλαζα για πλάκα με τον Σταμάτη, μέχρι και με την Σταυρούλα να σας πω την αλήθεια».

Το σενάριο ότι ο Τζέιμς Καφετζής αποχωρεί από το Survivor ήρθε να ενισχύσει ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με μία σειρά αναρτήσεων.

«No James, no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη» έγραψε αρχικά.



«Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο, γιατί; Εάν φύγει και αυτός μετά τι;» επανήλθε με δεύτερο story ο τραγουδιστής.



«Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον James, εάν τον πείσουν θα μείνει, αλλιώς πίσω Ελλάδα. Θα δείξει στις επόμενες ώρες» έγραψε στο τρίτο του ποστ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY