Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία διψάει για εκδίκηση

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία διψάει για εκδίκηση

Δεν έχει τέλος η ιστορία της Αμαλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αφού η ίδια δεν ησυχάζει με τίποτα και ετοιμάζει να εκδικηθεί.

H Aμαλία είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στη Γη της Ελιάς και βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο λόγος φυσικά είναι η υπεροψία της, αλλά και ο τρόπος της να ελέγχει τα πάντα, ακόμη κι αν δεν την αφορούν.

Ο Ισίδωρος έχει χάσει το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό του απέναντι στην γυναίκα του και το διαζύγιο είναι μονόδρομος πια για το ζευγάρι. Η Αμαλία όμως, μέχρι τότε, συνεχίζει να κάνει την ζωή όλων δύσκολη.

Και πιο πολύ, των ανθρώπων που περιβάλλουν τον Ισίδωρο και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Όπως δήλωσε και σε συνέντευξη της στο Tivi Σίριαλ η ηθοποιός Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, που υποδύεται τον ρόλο της Αμαλίας, η ίδια διψάει για εκδίκηση.

Και θα εκδικηθεί όσους της πάνε κόντρα, κάνοντας την αρχή από τον Μάνο. Θα τα καταφέρει όμως ή όλο αυτό θα εξοργίσει τον Ισίδωρο και θα την πετάξει μία και καλή έξω από το σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου;

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY