Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Θύμα απαγωγής ο Τόνυ – Η γυναικολόγος της Ελένης το νέο θύμα του Ορφέα; – Παράτησε τη… νύφη ο Νικόλας; – Η Άννα παραλογίζεται (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Θύμα απαγωγής ο Τόνυ – Η γυναικολόγος της Ελένης το νέο θύμα του Ορφέα; – Παράτησε τη… νύφη ο Νικόλας; – Η Άννα παραλογίζεται (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Ναταλία έρχεται από το παρελθόν για να αναστατώσει το παρόν του Νικόλα και δεν είναι άλλη από τη Βέρα.

Η κοπέλα παρακολουθεί κάθε κίνηση του ζευγαριού, ενώ ο Νικόλας καλείται να διαχειριστεί και την υπόθεση με την Ειρήνη που έχει βάλει να παρακολουθεί τις κινήσεις κάποιων ανθρώπων μέσα σε ένα σπίτι στις Σπέτσες.

Ωστόσο, η Ναταλία επανέρχεται την ώρα που ο νεαρός κινηματογραφιστής και χορογράφος έχει ηρεμήσει τη Βέρα, η οποία μαθαίνει πως ήταν έτοιμος να την παντρευτεί!

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας ενώ ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο επανέρχονται οι εφιάλτες από τα παιδικά του χρόνια και εκείνη τη στιγμή πηγαίνει στο σπίτι του η Μάρθα, η οποία προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του πει πως θα είναι για πάντα εκεί για να τον προσέχει.

Ο Ορφέας και η Ελένη πηγαίνουν στη γυναικολόγο που του συστήσανε για να μην εξετάζει άντρας τη γυναίκα του. Αυτό γίνεται αντιληπτό από την Τόνια, η οποία τον στριμώχνει για άλλη μία φορά, θέλοντας να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό στις συνεδρίες τους.

Ενώ η Ελένη και ο Ορφέας φεύγουν από την Ξένια Λύτρα, η κοπέλα ξέχασε τη συνταγή για τις βιταμίνες που της σύστησε η γυναικολόγος και εκείνη την ώρα αποκαλύφθηκε πως η γιατρός απατάει τον άντρα της.

Η Άννα έχει ξεφύγει από την πίεση που νιώθει από το γεγονός πως δεν μπορεί να χορέψει και παράλληλα δεν μπορεί να κάνει όσα επιθυμεί εξαιτίας των εκβιασμών που έχει στήσει η Μαργκώ, η οποία της αποκαλύπτει πως ο Τόνυ έκανε κάτι με την Τατιάνα την περίοδο που εκείνη ήταν με τον Αλέξανδρο.

Κουρασμένη από την πίεση της ημέρας, την Μαρίνα την παίρνει ο ύπνος στον καναπέ του Αλέξανδρου, και την ώρα που εκείνος πάει να της πει πως είναι έτοιμο το φαγητό μαθαίνουμε κάτι από το παρελθόν της, το οποίο δεν δείχνει και τόσο αθώο.

Η Τατιάνα έξαλλη από την είδηση πως η Άννα είναι έγκυος, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφο η Μαργκώ, δεν θέλει να ακούσει τον Τόνυ και δεν του δίνει το δικαίωμα να απολογηθεί

Η Άννα αποκαλύπτει το σχέδιο της Μαργκώ εν αγνοία της και αυτό εκνευρίζει απίστευτα τον Τόνυ, ο οποίος δηλώνει στη μητέρα του πως θα ταξιδέψει εκτάκτως στην Ελλάδα για να αποδείξει την αλήθεια στην όμορφη αστυνομο.

Ο Τόνυ φτάνει στην Αθήνα και χτυπάει την πόρτα της Τατιάνας, όμως εκείνη δεν θέλει να τον ακούσει. Το επόμενο πρωί είναι ξανά εκεί ο νεαρός εφοπλιστής, αλλά η όμορφη αστυνόμος του ξεφεύγει την ώρα που εκείνος τσακώνεται με την μητέρα του.

Η Μαργκώ, από την πλευρά της, προσπαθεί να γλιτώσει τον γιο της από τις επόμενες κινήσεις του Αριστείδη, ο οποίος δείχνει ανένδοτος και θέλει να δώσει ένα γερό μάθημα στον Τόνυ για να μην τον παρακούσει ξανά στο μέλλον.

Και την ώρα που ο Τόνυ καταφέρνει να πείσει την Τατιάνα να τον ακούσει έρχεται ένα βαν με κάτι μπράβους, οι οποίοι τον αναγκάζουν να μπει μέσα και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Τατιάνα που ακολουθεί το όχημα και παράλληλα καλεί δυνάμεις για να σώσει τον αγαπημένο της.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Ορφέας θα στήσει παγίδα στην Άννα! (vids)
Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;
Εβελίνα Παπούλια: «Έρχονται εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στο Τατουάζ»
Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY