Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Ναταλία χαλάει τα σχέδια του Νικόλα! – Ο Σάκης ξεπερνάει κάθε όριο – Σφίγγει ο κλοιός για τον «Γενάρη» – Η Τατιάνα τα παίρνει με τον Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Ναταλία χαλάει τα σχέδια του Νικόλα! – Ο Σάκης ξεπερνάει κάθε όριο – Σφίγγει ο κλοιός για τον «Γενάρη» – Η Τατιάνα τα παίρνει με τον Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Όλγα και ο Αλέξανδρος ανησυχούν για το επόμενο χτύπημα του Σάκη, όμως ο Στέφανος δείχνει αποφασισμένος να διαχειριστεί κάθε είδους επίθεση κι αν δεχθεί από τον πρώην αστυνομικό.

Ο Σάκης, αφού δίνει τον πρώην φίλο του στη Μαργκώ, επιστρέφει στα Μετέωρα και βάζει φωτιά στο μαγαζί του Βολιώτη επιχειρηματία ως αντίποινα για την σκευωρία που έστησε εναντίον του.

Οι δύο άντρες συναντιούνται και ο Στέφανος λέει στον Σάκη πως πατσίσανε, όμως ο δεύτερος δεν φαίνεται να έχει τελειώσει την εκδίκησή του.

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο ρόλος του Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ και θα προκαλέσει αίσθηση!

Ο Νικόλας ετοιμάζει μία νέα ιστορία στις Σπέτσες, με τη βοήθεια της Ειρήνης (μίας κοπέλας που έχει βάλει στο μαγαζί), και παράλληλα δείχνει ενδιαφέρον για την υπόθεση του «Γενάρη» της Τατιάνας αλλά και την επιστροφή της Αμαλίας από το κώμα που είχε πέσει μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον Τσαρλς Νίβεν. Ωστόσο, ένας έντονος πονοκέφαλος που έχει ανησυχεί τη Βέρα, η οποία του λέει να πάνε στο νοσοκομείο και εκείνος αρνείται πεισματικά. Την επόμενη μέρα, όμως, κάνει την εμφάνισή της η περιβόητη Ναταλία, η οποία δηλώνει πως είναι η παλιά παρτενέρ του και ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τα σχέδιά του.

Την ώρα που ο Ορφέας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί με την Ελένη, η Τατιάνα ενημερώνεται από τον Γρηγόρη πως στο μαχαίρι που ξέχασε στα Μετέωρα μετά τη φυγή της Άννα, βρέθηκαν ίχνη του «Γενάρη» (ιδρώτας και δέρμα) και είχε χρησιμοποιηθεί για δύο ακόμα φόνους πριν την επίθεση στην κοπέλα. Ο serial killer δείχνει να έχει τεράστια εμμονή με την νεαρή χορογράφο, ενώ παράλληλα ξεμπροστιάζει τον Παύλο στη Μάρθα για τα 5 χιλιάδες ευρώ.

Ο Τόνυ παλεύει σε… τρία μέτωπα! Από τη μία καλείται να διαχειριστεί την έλλειψη της Τατιάνας, ενώ ψάχνει λύση στο θέμα των εκβιασμών του Στρατηγού και την ίδια στιγμή η Άννα λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης και της αδυναμίας της να χορέψει έχει ξεφύγει.
Ωστόσο, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει, αφού η Μαργκώ άφησε να εννοηθεί πως η γυναίκα του είναι έγκυος και αυτό δεν αργεί να φτάσει στην όμορφη αστυνόμο που γίνεται έξαλλη μαζί του, αφού πιστεύει πως οι εμετοί που είχε το προηγούμενο βράδυ η Άννα οφείλονται σε αυτό ακριβώς το «γεγονός»!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Ορφέας θα στήσει παγίδα στην Άννα! (vids)
Απρόβλεπτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Άγγελο – «Σχολάει» ο γάμος με τον Γρηγόρη;
Εβελίνα Παπούλια: «Έρχονται εκπλήξεις και πολλές ανατροπές στο Τατουάζ»
Τατουάζ: Έγκυος η Άννα; – Πώς θα αντιδράσει η Μαργκώ
Τατουάζ: Ο μυστήριος ρόλος του Νικόλα – Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα; (vids)
Επίσημο: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο Τατουάζ
Απίστευτη ανατροπή στο Τατουάζ: Ο Σάκης έτοιμος να συνεργαστεί με τη Μαργκώ! (vids)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η δολοφονία που κανείς δεν περίμενε!
Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY