Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο και το «σκοτεινό» μυστικό του!

Η Χριστίνα επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και συνεχίζει την καταγραφή της ζωής του στο βιβλίο της.

Τατουάζ: Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο και το «σκοτεινό» μυστικό του!

Η Χριστίνα επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και συνεχίζει την καταγραφή της ζωής του στο βιβλίο της.

Στη συνέχεια, ο serial killer τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο! Λίγο αργότερα και πάνω στον εκνευρισμό του, ο Ορφέας ξυλοκοπεί τον συγκρατούμενο του, τον Λευτέρη.

Η οικογένεια Μελά συναντά τη Χριστίνα και η κουβέντα ξεφεύγει μόλις της λένε να μην αναφέρει το όνομα της Ελένης στο βιβλίο που γράφει για τη ζωή του Ορφέα.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης έχει τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι κουβαλάει το «αρρωστημένο» γονίδιο του Ορφέα και του έχουν μπει ιδέες ότι μπορεί να έχει κάνει πράγματα που δεν τα θυμάται. Αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Νικόλα την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Ο Σωκράτης επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και δυναμιτίζει το κλίμα! Η γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Ορφέα, ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Σωκράτη.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τις δύο σειρές που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου

Ο Σωκράτης ανησυχεί για το τι μπορεί να έχει κληρονομήσει από τον Ορφέα και μοιράζεται τους φόβους του με τον Νικόλα. Ο Ορφέας, από την πλευρά του, απολύει τον Μάνο και μετά την επίσκεψη της Ελένης, βγαίνει εκτός εαυτού και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας βρίσκεται πλέον στο ψυχιατρείο, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταραχή στην Ελένη. Ο Ορφέας προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα του ψυχιατρείου και υπακούει τις εντολές της Μίνας αδιαμαρτύρητα.

Ο Χάρης εντοπίζει το κρυφό σπίτι του Ορφέα στον Πειραιά και ειδοποιεί τον Σωκράτη, αλλά η αντίδρασή του τον παραξενεύει. Ο Σωκράτης κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Ορφέα, στη Δραπετσώνα, και ψάχνει για στοιχεία.

Ο Ορφέας αναπτύσσει μια φιλική σχέση με τον νοσοκόμο του, τον Αντώνη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνηθίσει την φαρμακευτική αγωγή. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης ψάχνει στο κρυφό σπίτι του Ορφέα, αναζητώντας νέα στοιχεία. Τα όνειρα που βλέπει όμως, έχουν αρχίσει να τον ταράζουν.

Εν τω μεταξύ ο Σωκράτης συνεχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει νέα πράγματα για τον Ορφέα. Ο Σωκράτης λέει στην Ελένη πως θα σταματήσει να ψάχνει για ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Ορφέα, αλλά συνεχίζει τις έρευνες στο κρυφό σπίτι.

Το δικαστήριο του Ορφέα πλησιάζει και το γεγονός αυτό προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στην οικογένεια Μελά, ενώ ο Σωκράτης εξακολουθεί να ψάχνει για στοιχεία στο «κρυφό» σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα.

Ο Χάρης βοηθά τον Σωκράτη με το χαρτομάνι στο σπίτι του Ορφέα και ανακαλύπτει ένα φαρμακευτικό σκάνδαλο. Ο Ορφέας εκβιάζει τη Χριστίνα να του φέρει προκαταβολή από τον εκδοτικό οίκο, διαφορετικά σταματά τη συγγραφή του βιβλίου. Μια πληροφορία, όμως, που φτάνει στα αυτιά της Χριστίνας από τον Μάνο, θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το Τατουάζ! – Τελειώνει στο β’ κύκλο η σειρά

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το τέλος του Τατουάζ – Ο κρυφός έρωτας στα παρασκήνια της σειράς

Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! – Οι αντιδράσεις, ο ξυλοδαρμός και η πρόταση για βιβλίο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY