Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! – Οι αντιδράσεις, ο ξυλοδαρμός και η πρόταση για βιβλίο!

Καταιγιστικές αναμένονται αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στο Τατουάζ.

Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! – Οι αντιδράσεις, ο ξυλοδαρμός και η πρόταση για βιβλίο!

Καταιγιστικές αναμένονται αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στο Τατουάζ.

Η στιγμή που περίμεναν αρκετοί τηλεθεατές της ερωτικής-αστυνομικής σειράς, η σύλληψη του Ορφέα, έφτασε!

Για πρώτη φορά ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ερμηνεία του, θα χρειαστεί να περάσει πίσω από της φυλακής τα σίδερα για τις ανάγκες του ρόλου του.

Ο Ορφέας τραβάει μαχαίρι στη Μάρθα!

Ο Ορφέας, ενώ έχει δικαστική διαμάχη με την Ελένη για το διαζύγιό του, θα έχει στη συνέχεια ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα εναντίον της Μάρθας. Δεν θα διστάσει, μάλιστα, να τραβήξει μαχαίρι στη γυναίκα που τον μεγάλωσε και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Παύλου.

Ο σίριαλ κίλερ, σε μια έκρηξή του, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο στη Χριστίνα και σοκάρεται από τις αντιδράσεις του. Η Τατιάνα, εν τω μεταξύ, λαμβάνει πάλι ένα μέιλ που αφορά εκείνον, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώτικα και ανατρεπτικά.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη συμπεριφορά του Ορφέα προς τη Μάρθα και βάζει οριστικό τέλος στη φιλία τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη

Όλα δείχνουν πλέον ότι ο κύκλος έχει στενέψει πολύ γύρω από τον Ορφέα και η σύλληψή του είναι θέμα ωρών. Αποδέκτης του μηνύματος της Τατιάνας είναι ένα πρόσωπο-έκπληξη, το οποίο φαίνεται πως θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η δίκη για το διαζύγιο της Ελένης και του Ορφέα ξεκινά και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα, οδηγώντας την Ελένη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα. Η κοπέλα θα ζητήσει τον λόγο από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της για τα ψέματα που ακούστηκαν στο δικαστήριο, αλλά η αντίδρασή του της παγώνει το αίμα…

Η σύλληψη είναι γεγονός!

Οι τίτλοι τέλους για τον σίριαλ κίλερ πέφτουν λίγο πριν ξεψυχήσει ένα ακόμα θύμα στα χέρια του. Η σύλληψη του είναι πλέον γεγονός! Η είδηση σοκάρει την οικογένεια Μελά και βυθίζει την Μάρθα σε κατατονία. Όλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον άνθρωπο που μέχρι πρότινος ήταν φίλος και συγγενής τους. Έκπληκτη είναι και η Τατιάνα, που ενώ είχε τόσα στοιχεία, δεν κατάφερε να λύσει το μυστήριο έγκαιρα.

Η Μίνα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην οικογένεια Μελά, αλλά τα λόγια είναι φτωχά. Η Τατιάνα αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανάκρισης και σύντομα καταλαβαίνει πως τα ψυχιατρικά προβλήματα του Ορφέα είναι μεγάλα.

Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη

Η Χριστίνα ξεπερνά γρήγορα το πρώτο σοκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις και να τις γυρίσει υπέρ της. Ο δικηγόρος που θα διαλέξει ο Ορφέας για να τον υπερασπιστεί, θα σοκάρει τους πάντες.

Η σύλληψη του Ορφέα έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές και την καθημερινότητα της οικογένειας Μελά, που υποφέρει από την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, ενώ οι δημοσιογράφοι έχουν εγκατασταθεί έξω από τα σπίτια τους και την ταβέρνα.

Στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Ελένη που ντρέπεται για όσα έχουν συμβεί και νιώθει ενοχές γιατί αγνόησε τα σημάδια που της έδινε με τη συμπεριφορά του ο Ορφέας τόσο καιρό.

Στο πλευρό του Ορφέα ο Μάνος

Παράλληλα, ο Μάνος δέχεται να υπερασπιστεί τον Ορφέα, απόφαση που προκαλεί την έντονη αντίδραση κυρίως του Στέφανου και λιγότερο της Όλγας. Κι ο Μάνος όμως θα προβληματιστεί ιδιαίτερα όταν θα ακούσει τον Ορφέα να υπερασπίζεται τις πράξεις του και να θεωρεί τον εαυτό του σωτήρα της κοινωνίας.

Ο Ορφέας μιλά ανοιχτά στον Μάνο για την ιδεολογία του και για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει, αφήνοντάς τον άναυδο και τρομοκρατημένο! Ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Μάνος θα υπερασπιστεί τον Ορφέα και αλλάζει εντελώς γνώμη γι’ αυτόν.

Η πρόταση της Χριστίνας

Η Χριστίνα κάνει ρεπορτάζ στην Αίγινα για τον Ορφέα και μαθαίνει από τους γείτονές την γνώμη τους για εκείνον. Ο Ορφέας οδηγείται στον ανακριτή και ο εισαγγελέας πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα προφυλακιστεί.

Η προφυλάκιση του Ορφέα δεν απαλύνει τις πληγές της οικογένειας Μελά και ειδικά της Ελένης που δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Ο Ορφέας εξομολογείται στον Μάνο πως έχει έναν γιο και σκοπός του είναι να τον σκοτώσει.

Η απόφαση του Μάνου να υπερασπιστεί τον Ορφέα, έχει αναστατώσει την οικογένεια Μελά και κυρίως τον Παύλο που δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα. Η Μίνα αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος για την πλευρά της υπεράσπισης, ενώ ο Ορφέας μεταφέρεται στις φυλακές. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και πολύ περισσότερο η Ελένη που καταθέτει στον ανακριτή κι αμέσως μετά φεύγει με τον Φίλιππο για το Λονδίνο προκειμένου να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από τους δημοσιογράφους.

Η Χριστίνα δηλώνει τη συμπαράστασή της στον Ορφέα. Ο Ορφέας επιμένει και μαθαίνει επιτέλους για ποιο έγκλημα είναι στη φυλακή ο συγκρατούμενος του.

Η Μάρθα δίνει μια κατάθεση από καρδιάς για τον Ορφέα και καταρρέει ψυχολογικά! Την ίδια ώρα ο Ορφέας δέχεται μια πολύ δελεαστική πρόταση από τη Χριστίνα.

Στο μεταξύ, η Χριστίνα προσπαθεί να πείσει με επιχειρήματα τον Ορφέα, να της επιτρέψει να γράψει τη βιογραφία του…

Ξυλοδαρμός του Ορφέα μέσα στη φυλακή!

Στη φυλακή ο Ορφέας πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τους συγκρατούμενούς του! Όλοι μαθαίνουν για τον ξυλοδαρμό του Ορφέα μέσα στη φυλακή και οι αντιδράσεις ποικίλλουν.

Ο Ορφέας κάνει σκληρό οικονομικό παζάρι με τη Χριστίνα για να της δώσει την ιστορία της ζωής του. Ο Ορφέας αρχίζει να αφηγείται τα απομνημονεύματά του σ’ ένα κασετοφωνάκι μέσα από το κελί της φυλακής.

Λίγο αργότερα, η Ελένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ορφέα και τρομοκρατείται! Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται τον Ορφέα και του τρίζει τα δόντια για τη χρήση του κινητού.

Τα τηλεφωνήματα του Ορφέα από τη φυλακή εξοργίζουν την οικογένεια Μελά και ο Παύλος αποφασίζει να τον καταγγείλει στον διευθυντή των φυλακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY