Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Η Μαργκώ επιστρέφει στο Λονδίνο για να πάρει ό,τι της ανήκει, αλλά μια γυναίκα, η Κασσάνδρα Γρίβα, εντελώς απροσδόκητα θα της τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια…

Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Η Μαργκώ επιστρέφει στο Λονδίνο για να πάρει ό,τι της ανήκει, αλλά μια γυναίκα, η Κασσάνδρα Γρίβα, εντελώς απροσδόκητα θα της τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια…

Το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν θα αργήσει να γίνει αντιληπτό, καθώς η Μαργκώ «στήνει» σε ραντεβού την Κασσάνδρα Γρίβα, προκαλώντας αλυσιδωτές εξελίξεις, που στο μέλλον θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Λίγες μέρες αργότερα, η Κασσάνδρα συναντά τον Τόνυ και τα πνεύματα δεν θα αργήσουν να οξυνθούν..

Ενώ η Μαργκώ είναι πολύ ενοχλημένη από την απόφαση του Συμβουλίου, ο Τόνυ βγαίνει για φαγητό με την Κασσάνδρα και ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Η Κασσάνδρα κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Τόνυ, γεγονός που εξαγριώνει την Μαργκώ!

Ο Τόνυ με την Κασσάνδρα τα έχουν βρει επαγγελματικά και συντονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, αφήνοντας έξω από τα σχέδιά τους τη Μαργκώ, η οποία είναι έξαλλη γιατί βρίσκεται για μια ακόμα φορά παραμερισμένη από τον Τόνυ και αισθάνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο.

Ο Τόνυ με την Κασσάνδρα κάνουν κοινή εμφάνιση σε μια έκθεση ζωγραφικής και τα σόσιαλ μίντια παίρνουν φωτιά!

Η Μαργκώ συνειδητοποιεί πως χρωστά χάρη στην Κασσάνδρα κι αναγκάζεται να την ευχαριστήσει, ενώ η Κασσάνδρα προχωρά στην υπογραφή της συμφωνίας της με τον Τόνι.

Ο Τόνυ και η Κασσάνδρα δίνουν μια συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία τους, ενώ η Μαργκώ εξακολουθεί να βράζει από οργή, γιατί την έχουν αφήσει απ΄ έξω.

Ο Τόνυ με την Κασσάνδρα συμφωνούν σε όλα και προχωρούν τη συνεργασία τους.

Ο Τόνυ και η Κασσάνδρα, παράλληλα, νιώθουν μια αμοιβαία έλξη, που τους οδηγεί στο να περάσουν μαζί τη νύχτα και να έρθουν πιο κοντά. Μιλούν για πολλά και ο Τόνυ ανακαλύπτει ότι η Κασσάνδρα γνωρίζει πολλά για τη ζωή του, αλλά είναι και πολύ άνετη με τον τρόπο που ζει, καθώς έχει τη δική της κοσμοθεωρία γενικότερα.

Η Τατιάνα ταξιδεύει στο Λονδίνο, επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Τόνυ και βρίσκει την Κασσάνδρα στο σπίτι του.

Η Μαργκώ προσπαθεί να μάθει τι τρέχει ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τον Τόνυ, οι οποίοι έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY