Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Μαργκώ βρήκε τον… δάσκαλό της – Η Αφροδίτη εκδικήθηκε την Τατιάνα; – Ο Παύλος υποψιάζεται την Εύα – Ο Ορφέας face to face με την Άννα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Μαργκώ βρήκε τον… δάσκαλό της – Η Αφροδίτη εκδικήθηκε την Τατιάνα; – Ο Παύλος υποψιάζεται την Εύα – Ο Ορφέας face to face με την Άννα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαργκώ έρχεται σε δύσκολη θέση με τη μείωση των ποσοστών που παίρνουν με τον Ρίτσαρντ από την μεταφορά όπλων σε χώρες της Ανατολής και έτσι ξεσπάει στη Νικόλ, την οποία παίρνει τηλέφωνο μέσα στην άγρια νύχτα και της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Ο Ιωσήφ ενημερώνει σχετικά τον Τόνυ, ο οποίος αποφασίζει να προχωρήσει ένα σχέδιο για να βρει επιτέλους η μητέρα του τον… δάσκαλό της.

Έτσι στήνει μία παγίδα στην Μαργκώ, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο, το οποίο γνωρίζει μόνο η Νικόλ που… αναγκάζεται σε παραίτηση.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»

Η Τατιάνα ανακαλύπτει πως κάποιος από την οικογένεια Μελά μίλησε στον διοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης Αίγινας, λέγοντας πως γνώριζε και εκείνη για την ύπαρξη του μωρού της Σαμίρα και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά της. Το πρόσωπο που άνοιξε το… στοματάκι του δεν είναι άλλο από την Αφροδίτη, με την Ελένη να πιστεύει πως ήταν ίσως μία εκδίκηση επειδή η όμορφη αστυνομικός είχε «κλέψει» τον Άγγελο πριν από μερικούς μήνες. Ωστόσο, η αδερφή του Αλέξανδρου λέει πως δεν το έκανε επίτηδες και της ξέφυγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης.

Ο Αλέξανδρος και η Άννα ζουν μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους στην Αίγινα, όμως φτάνει η στιγμή να συναντηθούν (κανονικά) μπροστά στα μάτια φίλων και συγγενών. Τα βλέμματά τους… μιλούν και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι. Ωστόσο, κάνει την εμφάνισή της ξανά η Εύα, η οποία επιχειρεί να ψαρέψει τον Παύλο και τη Μάρθα μήπως γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητα της Σαμίρα, όμως εκείνη το μόνο που λένε στον αρχηγό του κυκλώματος τράφικινγκ είναι πως η κοπέλα είχε ένα κινητό και επικοινωνούσε μαζί τους. Πάντως, ο Παύλος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα και το λέει ξεκάθαρα στη γυναίκα του…

Μια… ανάσα πριν εκτελέσει και την Αγγελική, ο Ορφέας κάνει πίσω προφανώς μήπως έχει μπερδέψει κάποια πράγματα, όπως συνέβη με την άτυχη αστυνομικό. Αφού επιβεβαιώνεται πως όντως η γυναίκα του φίλου του που διατηρεί καφέ, έχει εξωσυζυγική σχέση και απατάει τον άντρα της, ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημά του. Στο μεταξύ, πηγαίνει ξανά στην ψυχολόγο και αναβιώνουν μέσα του όλες οι τραυματικές στιγμές που έζησε ως παιδί εξαιτίας της μητέρας του και εξιστορείται διάφορες ιστορίες στην Τόνια, η οποία δυσκολεύεται να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον νεαρό ιατρικό επισκέπτη. Όταν ο Ορφέας επιστρέφει στο νησί, βλέπει ως… θήραμα να περνάει από μπροστά του η Άννα, την οποία παρακολουθεί, αλλά τα σχέδια του τα χαλάει η Ελένη και έρχεται face to face με την αγαπημένη του Αλέξανδρου.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY