Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Μελά – Η Εύα φοβάται μήπως μίλησε η Σαμίρα – Ο Ορφέας πάει στην ψυχίατρο και μετά για κυνήγι – Ο Τόνυ ξανακυλάει (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Μελά – Η Εύα φοβάται μήπως μίλησε η Σαμίρα – Ο Ορφέας πάει στην ψυχίατρο και μετά για κυνήγι – Ο Τόνυ ξανακυλάει (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η οικογένεια Μελά αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Τατιάνας και να παραδώσουν το μωρό της Σαμίρα, ώστε να μην μπλέξουν και εκείνοι με το θάνατο της άτυχης κοπέλας που ήταν ένα από τα κορίτσια του κυκλώματος trafficking.

Ακολουθούν συγκινητικές με τον Παύλο και τη Μάρθα να μην θέλουν να δώσουν το παιδί στις Αρχές, όπως και για την Αφροδίτη που έρχεται σε κόντρα με τον Γρηγόρη και καταλήγει στην αγκαλιά του Άγγελου.

Ο Παύλος και η Μάρθα αποφασίζουν να κινήσουν τις διαδικασίες για την υιοθεσία του μωρού, ώστε να το κάνουν και επίσημα μέλος του και να μην ζήσουν άλλη δύσκολη στιγμή.

Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!

Η Εύα ανησυχεί μήπως η Σαμίρα, προτού εξαφανιστεί ή όταν επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τις άλλες κοπέλες, μίλησε στην οικογένεια Μελά για το κύκλωμα trafficking. Για αυτό το λόγο αποφασίζει να ψαρέψει τον Παύλο και την Μάρθα και τον Άγγελο, ο οποίος είναι φίλος με τον Αλέξανδρο και είχε ψάξει να βρει ποιοι κρύβονται από πίσω.

Την ίδια στιγμή, η Νίνα διστάζει να μιλήσει στη Βέρα, ενώ ο Ιωσήφ πείθει τον Τόνυ πως όντως η νεαρή χορεύτρια έχει μπλέξει άσχημα. Το θέμα είναι πως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την κοπέλα, η οποία αδυνατεί να βρει μία λύση στο πρόβλημά της.

Ο Ορφέας, έχοντας στο μυαλό του τη Δήμητρα που διατηρεί καφετέρια με τον άντρα της, στον οποίο είναι άπιστη, αποφασίζει τελικά να πάει στην ψυχολόγο. Έχοντας ζήσει μία έντονη στιγμή με το «κυνήγι» της κοπέλας, πάει στην Τόνια και εκεί βγάζει μία πλευρά του εαυτού του που δεν έχει δείξει και δεν έχει μιλήσει σε άλλον για αυτά που αισθάνεται. Με το δικό του τρόπο ο Ορφέας λέει πώς βιώνει την κατάσταση. Μόλις φεύγει από το ιατρείο, παρακολουθεί ξανά τη Δήμητρα και ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημά του!

Δεν είναι μόνο ο Ορφέας που παλεύει μέσα του, αλλά και ο Τόνυ που καλείται να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Τατιάνας, η οποία πιστεύει πως την κοροϊδεύει και ζει μία όμορφη ζωή με την Άννα – αλλά και την Μαργκώ που του βάζει δύσκολα με τον Ρίτσαρντ. Όλα αυτά οδηγούν ξανά στις ουσίες τον νεαρό εφοπλιστή, ο οποίος – έπειτα από ένα τηλεφώνημα που έκανε στην Λίντα – έρχεται σε επαφή με την Αμάντα (ένα βαποράκι) που θα τον προμηθεύσει… χιόνι.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ – Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει: «Η Εύα δεν είναι αυτή που φαίνεται»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Αντρέας Γεωργίου: «Σκεφτόμαστε κάτι για τον Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ»
Αντρέας Γεωργίου για Τατουάζ: «Θα έρθουν 2-3 προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση»
Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY