Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Άννα επιστρέφει στην αγκαλιά του Τόνυ; – Ο Θεοχάρης ψάχνει το παρελθόν της Αμαλίας – Ο Ορφέας πανικοβάλλεται όταν… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:00.

Τατουάζ: Η Άννα επιστρέφει στην αγκαλιά του Τόνυ; – Ο Θεοχάρης ψάχνει το παρελθόν της Αμαλίας – Ο Ορφέας πανικοβάλλεται όταν… (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο της ερωτικής αστυνομικής σειράς του Alpha, στις 21:00.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Επεισόδια: 40+41

Η χαρά για τον Θεοχάρη είναι απερίγραπτη όταν διαπιστώνει ότι η Αμαλία έχει μνήμες, ενώ η Βέρα δε λείπει απ’ το πλευρό της Άννας στηρίζοντάς την ψυχολογικά. Ο Παύλος, στην προσπάθειά του να μην χάσει 4 πελάτες-τουρίστες, κινείται ανορθόδοξα μ’ αποτέλεσμα αντί κέρδους.. να έχει χασούρα.

Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)

Τατιάνα και Γκαλίνα εξακολουθούν να συνεργάζονται και να βγάζουν στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του κυκλώματος σωματεμπορίας. Συγχρόνως ο Αλέξανδρος, κάνει την δική του έρευνα και δεν αργεί να φτάσει σε νέες ανακαλύψεις.

Ο Ορφέας, επιστρέφει απ’ το Λονδίνο και πανικοβάλλεται όταν δεν βρίσκει το μαχαίρι, με το οποίο πράττει τα ειδεχθή εγκλήματα, στο σημείο που το είχε αφήσει. Ο Αλέξανδρος αποφεύγει φανερά το επίμονο φλερτ της προέδρου των Σούπερ-Μάρκετ, Εύας Μωραΐτη, ενώ παράλληλα στο Λονδίνο η Άννα με τον Τόνυ, έρχονται.. επικίνδυνα κοντά.

Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους σωματέμπορους, αλλά ούτε η Τατιάνα ούτε ο Αυγέρης τον πιστεύουν. Αποφασίζει να δράσει μόνος του, την ώρα που η πάμπλουτη Εύα Μωραϊτη εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Παράλληλα η Άννα προσπαθεί να τον ξεπεράσει και αφήνεται στο ζεστό και «φιλικό» ενδιαφέρον του Τόνυ, ενώ ο Θεοχάρης βασανίζεται από σκέψεις για το παρελθόν της Αμαλίας. Ο Ορφέας δεν βρίσκει το φονικό στιλέτο του και παθαίνει πανικό! Ο Αλέξανδρος, μόνος του, ακολουθεί τα ίχνη ενός μέλους του κυκλώματος σωματεμπόρων και πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα!

Απόστολος Γκλέτσος για Τατουάζ: «Η Αμαλία θα ξυπνήσει και…» (vids)

Δείτε τα τρέιλερ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)
Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr
Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον Τόνυ – Ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ! – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η Γκαλένα (vids)
Τατουάζ: Θανάσιμη παγίδα για τον Αλέξανδρο! (vids)
Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY