Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Απόστολος Γκλέτσος για Τατουάζ: «Η Αμαλία θα ξυπνήσει και…» (vids)

Στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Απόστολος Γκλέτσος για Τατουάζ: «Η Αμαλία θα ξυπνήσει και…» (vids)

Στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως θα ξυπνήσει η Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη) και η συγκεκριμένη εξέλιξη θα διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και φυσικά τη Βέρα (Εβελίνα Παπούλια).

Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Εδώ»

Για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, αποδεχόμενος την πρόταση που ήρθε από τους ανθρώπους του Τατουάζ: «Ήθελα κάτι να πάρω μία ανάσα. Και ήρθε από ένα τιμ ανθρώπων η πρόταση, οι οποίοι είχαν στις πλάτες του μία επιτυχία. Ο Αντρέας, ο Κούλλης και η Βάνα, η οποία μου είπε πως θα το γράψει με τέτοιο τρόπο που θα γλείφω τα δάχτυλά μου. Λέω εντάξει, ήξερα τις δουλειές της… Φοβόμουν, έτρεμα και πήγα στον Αντρέα (Γεωργίου) που είναι σκηνοθέτης και του είπα πως αν δεν μπορώ, δεν μπορώ να τα λέω διώξε με. Σε παρακαλώ αν δεις ότι δεν μπορώ, να μου το πεις και να έρθει ένας κανονικός ηθοποιός να κάνει τη δουλειά. Όταν τον είδα, τον ψυχολόγησα στην πρώτη σκηνή και μου είπε πως είμαι μια χαρά, δεν μου είπε κάτι φοβερό, δεν είμαι ότι είμαι Θεός και για αυτό τον πίστεψα. Μου είπε ότι θα το πάμε σιγά-σιγά, ότι θα κάνω μικρό ρόλο και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Βλέπεις τα νέα παιδιά, είναι όλα ταλαντούχα παιδιά».

Για το αν τα χρήματα που παίρνει από το Τατουάζ θα δοθούν για κοινωφελείς σκοπούς: «Ναι, είναι αλήθεια, μόλις πάρω τα χρήματα από τη συμμετοχή μου στο Τατουάζ, θα τα δώσω με δόξα και τιμή. Θα μπορούσα να πληρώνομαι, αλλά το κάνω αυτό για λόγους δεοντολογίας, επειδή είμαι Δήμαρχος. Έτσι σκέφτηκα εγώ με το μυαλό το δικό μου, ότι δεν είναι σωστό από τη στιγμή που κατέχω αυτό το αξίωμα. Ζω με τα χρήματα που έχω βγάλει από την τηλεόραση, επειδή ο “βλαχάκος” ήξερε τι σημαίνει δραχμούλες τοποθέτησα σωστά τα χρήματα. Με συμβούλεψε και ο πατέρας μου σωστά, περίμενε ότι δεν θα είναι καλές οι επόμενες μέρες (χρόνια δηλαδή) και μου έδωσε αυτή τη λύση…»

Για τη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα: «Δεν είχαμε καλή σχέση…είχαμε πολύ δύσκολη σχέση αλλά με τρελό έρωτα…Πάμε να πούμε κάτι άλλο;»

Για τον ρόλο του: «Τι αυστηρός; Φεύγει η άλλη με τον γκόμενο για τρεις μήνες και δεν ξέρεις αν ζει ή αν πεθαίνει».

Για τη συνέχεια της σειράς: «Σε ό,τι αφορά το δικό μου ρόλο, το πολύ ζουμερό πράγμα, είναι πως ξυπνάει από το κώμα η σύζυγος. Δεν έχει εικόνα τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είναι φυτό, απλά αναπνέει και τρέφεται από ορό. Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στην πορεία της σειράς».

Για το αν έχει περιέργεια να μάθει τη συνέχεια από τα σενάρια: «Όχι, ξέρω τι θα γίνει μετά, απλά δεν μπορώ να σας πω. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Για το αν βλέπει η κόρη του: «Ναι, βλέπει… Είναι 15 στα 16. Δεν βλέπει την ώρα που παίζεται, το βλέπει μετά από το ίντερνετ. Η κόρη μου δεν με πρόλαβε στη δουλειά. Της αρέσει αυτό που βλέπει. Κάποιες φίλες της την ρωτάνε τι θα γίνει παρακάτω, αλλά δεν ξέρει ούτε εκείνη τι θα γίνει».

Για την Ζωή Λάσκαρη και τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Ήμασταν φίλοι με την Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είχα πει “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θες;” και μου λέει “ναι”.

Παίρνουμε και τον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει “παιδιά, δεν μπορώ τώρα έχω δουλειά” και μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”».

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος παίρνει το ρίσκο – Ο Ορφέας κινδυνεύει να τον ανακαλύψει η Ελένη – Ερωτηματικά για το δαχτυλίδι της Αμαλίας (vids)

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)
Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr
Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον Τόνυ – Ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ! – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η Γκαλένα (vids)
Τατουάζ: Θανάσιμη παγίδα για τον Αλέξανδρο! (vids)
Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY