Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor – Τις «έσφαξε» ξανά με το γάντι: «Δεν μπορώ να ακούω την Ασημίνα και τη Δαλάκα να λένε για έπαρση»

"Μήπως να θυμηθώ την Κατερίνα που είχε πει... κάτσε ξεκουράσου, κοριτσάκι μου, να ξαναπαίξουμε;", αναρωτιέται η παίκτρια του Survivor.

Survivor – Τις «έσφαξε» ξανά με το γάντι: «Δεν μπορώ να ακούω την Ασημίνα και τη Δαλάκα να λένε για έπαρση»

Μια νέα ημέρα για τις δυο ομάδες του Survivor ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα καρφιά και οι σπόντες ανάμεσα στους διαγωνιζομένους στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μια ατάκα, ωστόσο, που πρόσφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο τηλεοπτικό κοινό θα μπορούσε με ευκολία να της χαρίσει το… ωραιότερο καρφί του επεισοδίου! Κι αυτό μιας και η δυναμική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης «έσφαξε» εκ νέου με το γάντι δυο αντίπαλες και παλιές της γνώριμες από τους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να ακούω από την Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και την Ασημίνα (σ.σ. Χατζηανδρέου) πράγματα του τύπου «έπαρση», «εγώ», «ανταγωνισμός» και τα λοιπά. Κάθονται και λένε για τον Φάνη τόσα πράγματα, ωραία».

«Να θυμηθώ όμως εγώ που η Ασημίνα κάποια στιγμή, πιο παλιά, με είχε πει «υπερεκτιμημένη παίκτρια» που την είχα πάρει σε τρία ταξίδια, ενώ δεν είχε παίξει σε κανένα; Να θυμηθώ αυτό; Αυτό δεν είναι έπαρση; Μήπως να θυμηθώ την Κατερίνα; Που μου είχε πει «κάτσε ξεκουράσου, κοριτσάκι μου, να ξαναπαίξουμε»; Αυτό τι είναι;».

«Δηλαδή μην κοιτάμε μόνο την καμπούρα του άλλου. Ας κοιτάξουμε και τη δική μας καμπούρα» υπογράμμισε, με νόημα, η παίκτρια της μπλε ομάδας για τις Κόκκινες Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα στο νέο επεισόδιο του Survivor που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY