Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Νέα αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά – «Ο συγκάτοικός του στην Κύπρο δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του»

Τι είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Survivor: Νέα αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά – «Ο συγκάτοικός του στην Κύπρο δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του»

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor και κατάφερε να ξεχωρίσει από νωρίς για τη στρατηγική και τον ρόλο του… «κακού» που έχει υιοθετήσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Εκτός από τις ίντριγκες και τα σχόλια για τους συμπαίκτες του και την εμμονή με τον Τζέιμς ο Αλέξης Παππάς απασχολεί και με την προσωπική του ζωή. Μόλις χθες η σύντροφός του από το Μονακό αποκάλυψε πως έφυγε για το survivor, λίγο μετά την πρόταση γάμου που της έκανε και σήμερα ο Γρηγόρης Μπάκας, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς και στη ζωή εκτός παιχνιδιού δεν είναι… και το καλύτερο παιδί!

Ο δημοσιογράφος που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό αποκάλυψε έναν άγνωστο τσακωμό του Αλέξη Παππά με τον συγκάτοικό του στην Κύπρο.

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των “8 Λέξεων“. Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για τις “8 Λέξεις”, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπάκας.

Και συνέχισε: «Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”».

Ενώ, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τη Χριστίνα Σάλτη στο J2US: «Τη Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US τη ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage. Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε. Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με τη Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY