Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Λύθηκε το μυστήριο του Παρισιού – Για αυτό έγινε το ντουμπλάρισμα στη «Γη της Ελιάς»

Τους λόγους για τους οποίους η Βαρβάρα Λάρμου αντικατέστησε την Αντιγόνη Κουλουκάκου στα γυρίσματα της σειράς «Γη της Ελιάς» εξήγησε ο Αντρέας Γεωργίου.

Λύθηκε το μυστήριο του Παρισιού – Για αυτό έγινε το ντουμπλάρισμα στη «Γη της Ελιάς»

Στην παραδοχή ότι υπήρξε ντουμπλάρισμα στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς» στο Παρίσι προχώρησε ο Αντρέας Γεωργίου, ύστερα από την παρατήρηση που έκαναν από χθες οι τηλεθεατές του Mega.

Ο δημοφιλής δημιουργός αποκάλυψε πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν άρρωστη, όμως για να μην υπάρξει αναβολή στα γυρίσματα στη γαλλική πρωτεύουσα επιστράτευσε την καλή του φίλη, Βαρβάρα Λάρμου, η οποία εμφανίζεται ως «Ιουλία» στη Γαλλία.

«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα. Έτσι αποφασίσουμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς», έγραψε στην ανάρτησή του Αντρέας Γεωργίου και πρόσθεσε:

«Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου! ❤️».

Δείτε την ανάρτηση του Αντρέας Γεωργίου στο Instagram

Screenshot-1

Στη συνέχεια, ο Κύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός δημοσίευσε ένα αποκλειστικό backstage βίντεο και μία φωτογραφίες με τις δύο «Ιουλίες»!

georgiou82-2755586837974184812

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY