Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

J2US: Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου

Ο Νίκος Κοκλώνης τής ευχήθηκε να πάνε όλα καλά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο από τα επόμενα σόου!

J2US: Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Alpha το βράδυ του Σαββάτου. Η Ιωάννα Τούνη εγκαταλείπει το J2US και μάλιστα έπειτα από δική της απόφαση.

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν είχε προειδοποιήσει τους τηλεθεατές για την απόφασή αυτή για την οποία ωστόσο δεν μάθαμε λεπτομέρειες, μιας και το θέμα ήταν προσωπικό.

Λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε την Ιωάννα λέγοντας πως θα πρέπει να εγκαταλείψει το show για λόγους υγείας ενός οικογενειακού της προσώπου. Ο παρουσιαστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε την Ιωάννα Τούνη μετά από εβδομάδες ξανά στο stage του J2US.

«Δεν θα είναι μαζί μας, ένα θέμα υγείας – οικογενειακό, όχι η ίδια μια χαρά είναι στην υγεία της. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα Ιωάννα»

Από την πλευρά του, ο Χάρης Λεμπιδάκης γράφει στο newspistol: «Η Ιωάννα Τούνη που είναι φέτος μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του σόου αιφνιδίασε την παραγωγή προς το τέλος της εβδομάδας με την απόφασή της ότι πρέπει να αποχωρήσει από το J2us μιας και υπάρχει ένα θέμα υγείας σε πολύ αγαπημένο της πρόσωπο που θα ήθελε να είναι μαζί του και να του δώσει δύναμη αυτό το διάστημα . Σαφώς και αυτό τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και η παραγωγή του παιχνιδιού το σεβάστηκαν και έδωσαν το ΟΚ στην Ιωάννα να αποδεσμευτεί».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY