Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Ιάκωβος εναντίον Ισίδωρου: Πλησιάζει η συνάντηση κορυφής στη «Γη της ελιάς»! (εικόνα)

Η γη της Ελιάς – Η συνάντηση κορυφής, με τα δύο αδέρφια να λύνουν τις διαφορές τους ή τις σχέσεις τους να περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Ιάκωβος εναντίον Ισίδωρου: Πλησιάζει η συνάντηση κορυφής στη «Γη της ελιάς»! (εικόνα)

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Όπως είδαμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Mega, ο Ιάκωβος Βρεττάτος επέστρεψε στη Μάνη και δείχνει έτοιμος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο τρίτος στη σειρά Βρεττάκος, εκείνος που άφησε τον αγαπημένο του τόπο μετά την τραγωδία που έζησε με τον γιο του, αποφασίζει να επιστρέψει για να αποκαταστήσει την Μυρτάλη, να συναντηθεί ξανά με την αγαπημένη του Ιουλία και να ζήσει στον τόπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Ήδη είδε τον Λυκούργο, την Μυρτάλη και την Ιουλία, ενώ η πρώτη που συνάντησε ήταν η γλυκιά Αναστασία που όλα αυτά τα χρόνια τον ενημέρωνε για όσα συνέβαιναν στο πατρικό του με τον Ιπποκράτη και του εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που περνάει η κόρη του μετά τον θάνατό του και την ύποπτη διαθήκη με την οποία την αποκληρώνει.

Αυτό, όμως, έχει προκαλέσει και την έκπληξη του Ιάκωβου, ο οποίος δείχνει τελείως διαφορετικός ως άνθρωπος σε σχέση με τον Ισίδωρο. Πρώτα από όλα υποδέχθηκε στο σπίτι του την κόρη του αδερφή του, σαν δικό του παιδί, και πίσω από την πλάτη της την βοήθησε για να μπορέσει να νοικιάσει με τον Στέφανο το δικό τους σπίτι σε καλύτερη τιμή.

Ο Ισίδωρος (και ο Μάνος βέβαια) δείχνει να ανησυχεί, δεν δείχνει να είδε με καλό μάτι την επιστροφή του Ιάκωβου και ανυπομονεί για την ώρα που θα τον καλέσει για να συζητήσουν για το παρελθόν αλλά και το παρόν, που τον καίει περισσότερο…

Αυτό θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, όπως αποκάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου σε μία από τις αναρτήσεις του στο Instagram. Πρόκειται για συνάντηση κορυφής, όπως χαρακτηριστικά λέγεται, με τα δύο αδέρφια να λύνουν τις διαφορές τους ή οι σχέσεις τους να περιπλέκονται, αφού ο Ιάκωβος γνωρίζει για την κουτσουκέλα που έκανε ο αδερφός του πριν από 30 χρόνια με την Αντωνία και ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του.

gitiseliasgeorgiou-253144270-220836710151515-3708103898334542909-n

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY