Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Έξω φρενών η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: «Γελούσαν με την καλεσμένη»

Έτσι σχολίασε το σκηνικό με τα κόλλυβα.

Έξω φρενών η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: «Γελούσαν με την καλεσμένη»

Στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε σήμερα το πρωί (21/1) η Ματίνα Παγώνη!

Ωστόσο, ο τρόπος που την υποδέχτηκαν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, φαίνεται πως δεν άρεσε στην Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη πρόσφερε στην στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κόλλυβα για το καλωσόρισμα, τονίζοντάς της ότι «εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες».

«Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;», συνέχισε η Ματίνα Παγώνη, μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της.

Το συμβάν αυτό δεν άφησε ασχολίαστο η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία σχολίασε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας: «Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY