Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δημήτρης Σκουλός: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το «My Style Rocks» -«Φλερτάρει» με το GNTM;

Ο Δημήτρης Σκουλός αποχαιρετά τη θέση του στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» -Το παρασκήνιο της αποχώρησής του.

Δημήτρης Σκουλός: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το «My Style Rocks» -«Φλερτάρει» με το GNTM;

Το «My Style Rocks» επιστρέφει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με νέα επεισόδια, καινούργιες παίκτριες αλλά και αλλαγές στην κριτική επιτροπή!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντελή δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή της εκπομπής μόδας του ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι εκείνη που βρίσκεται μια ανάσα πιο κοντά στο να πάρει τη θέση της.

Από την άλλη, ούτε ο Δημήτρης Σκουλός δε θα συνεχίσει στο «My Style Rocks», με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτει το πρωί της Τρίτης 16/1 πως ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και έτσι θα τον δούμε να επιστρέφει στη γνώριμη θέση του.

Το πρωί της Τετάρτης 17/1 ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το παρασκήνιο της αποχώρησης του Δημήτρη Σκουλού από το MSR, ενώ μάλιστα τόνισε πως ο γνωστός φωτογράφος «φλερτάρει» ξανά με το GNTM.

«Υπάρχει ένα παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του. Από τις 15 Δεκεμβρίου ο ίδιος ο Δημήτρης Σκουλός ενημέρωσε τον ΣΚΑΪ ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον επόμενο κύκλο του “Μy Style Rocks”. Και αυτό έχει να κάνει με τις αντοχές του.

Θέλει να ξεκουραστεί και σαν τηλεοπτική παρουσία αλλά και από τα πολύωρα γυρίσματα και να επικεντρωθεί στη δουλειά του. Τυπικά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την 31η Ιανουαρίου και μαθαίνω ότι θα βγει και ευχαριστήρια ανακοίνωση από το κανάλι.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι επιστήθιος φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι έχει δεχτεί κρούση από την παραγωγή του GNTM», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα του Mega.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY