Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δείτε σήμερα στο Stars System (trailer)

Σάββατο 1.2.19 στις 14:00

Δείτε σήμερα στο Stars System (trailer)

Σάββατο 1.2.19 στις 14:00

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο «Stars System» η Άση Μπήλιου μας λέει «καλό μήνα» και αναλύει πως θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων από τις πλανητικές αλλαγές της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου.

Ο Ερμής περνά στις 3/2 στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Φεβρουαρίου. Όμως, στην πραγματικότητα η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα αρχίσει να γίνεται αισθητή σιγά – σιγά μετά τις 5/2.

Στις 7/2 η Αφροδίτη περνά στον Κριό, δίνοντας μια πιο αποφασιστική και δυναμική προσέγγιση στις σχέσεις. Ποιοι θα δουν την ερωτική τους ζωή να απογειώνεται και ποιες σχέσεις θα φτάσουν σε οριακό σημείο; Ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ποιοι θα έχουν οικονομικά οφέλη και ποιοι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή σε παγίδες και παρασκηνιακές κινήσεις, που γίνονται σε βάρος τους;

Καλεσμένη στην εκπομπή, η creative director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, που ξεδιπλώνει την ανατρεπτική της προσωπικότητα και εξομολογείται τις κρυφές πτυχές του εαυτού της. Η Ζενεβιέβ ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και παραδέχεται ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, θετικά και αρνητικά. Μιλά για τη δουλειά της, τις δυσκολίες του χαρακτήρα της αλλά και τον σύζυγο της. Σχολιάζει το ντύσιμο των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση και αναφέρει τι είναι αυτό, που την κάνει ευτυχισμένη και τι δεν θα δεχόταν, έστω και αν τις έδιναν πολλά χρήματα.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY