Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Άρης – ΠΑΟΚ, Βαλένθια – Μπαρτσελόνα και η «κούπα» του Κυπέλλου Ιταλίας στο μπάσκετ κρίνονται αποκλειστικά στο Novasports

Για τους φίλους του τένις η εβδομάδα περιλαμβάνει το τουρνουά WTA 500 στο Ντουμπάι, ενώ από την Δευτέρα 21/2 θα ξεκινήσει το τουρνουά WTA 1000 στο Κατάρ.

Άρης – ΠΑΟΚ, Βαλένθια – Μπαρτσελόνα και η «κούπα» του Κυπέλλου Ιταλίας στο μπάσκετ κρίνονται αποκλειστικά στο Novasports

Πλούσιο αθλητικό θέαμα με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές Novasports!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά συναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες από την ελληνική Super League Interwetten με το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ (20/2) να ξεχωρίζει, ενώ το δικό του ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Ατρόμητος – Αστέρας για την 24η αγωνιστική, αλλά και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική.

Στην Ισπανία και στη La Liga Santander δεσπόζει ο αγώνας Βαλένθια – Μπαρτσελόνα, αλλά και οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές και Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη Γερμανία και στην Bundesliga τα φώτα στρέφονται στους αγώνες Μπάγερν Μονάχου – Γκρόιτερ Φιρτ και Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ, ενώ στη Γαλλία και στη Ligue 1 δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν, Λανς-Λιόν και Λιλ – Μετς. Αμφίρροπα παιχνίδια και συναρπαστικό θέαμα υπόσχονται οι αγώνες και σε Eredivisie Ολλανδίας, Jupiler Pro League Βελγίου, EFL Championship Αγγλίας, Serie B Ιταλίας, 2. Bundesliga Γερμανίας και La Liga SmartBank Ισπανίας.

Οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Lega Basket FRECCIAROSSA FINAL EIGHT 2022 του Κυπέλλου Ιταλίας στο παρκέ του Novasports! Η περυσινή κάτοχος του τίτλου Αρμάνι Μιλάνο, η Βίρτους Μπολόνια και έξι ακόμα ομάδες θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους” στο Πέζαρο με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, που θα διεξαχθεί με τη μορφή Final Eight από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Οι συνδρομητές του Novasports θα απολαύσουν τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Λουίτζι Ντατόμε, Κάιλ Χάινς, Μάρκο Μπελινέλι και άλλους αστέρες των ιταλικών παρκέ να προσφέρουν πλούσιο μπασκετικό θέαμα με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου!

Για τους φίλους του τένις η εβδομάδα περιλαμβάνει το τουρνουά WTA 500 στο Ντουμπάι, ενώ από την Δευτέρα 21/2 θα ξεκινήσει το τουρνουά WTA 1000 στο Κατάρ.

Και φυσικά το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Novasports πλαισιώνουν οι εκπομπές «Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη και «Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο στο Novasports Prime!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY