Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη ηθοποιός στα «Αστέρια στην άμμο»!

Το «Αστέρια στην άμμο» έρχεται και είναι έτοιμο να ταρακουνήσει την απογευματινή ζώνη, καθώς την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha Ελλάδας και Κύπρου!

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη ηθοποιός στα «Αστέρια στην άμμο»!

Το «Αστέρια στην άμμο» έρχεται και είναι έτοιμο να ταρακουνήσει την απογευματινή ζώνη, καθώς την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha Ελλάδας και Κύπρου!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τους πρώτους ηθοποιούς που έχει συμφωνήσει ο Κούλλης Νικολάου ως παραγωγός για τη νέα σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο best seller της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, που ετοιμάζει η GN Make It Productions μαζί με το «8 Λέξεις».

Τώρα έρχεται άλλη μία δυνατή προσθήκη στο καστ της πολλά υποσχόμενης σειράς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, ο Κούλλης Νικολάου έδωσε τα χέρια με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Το Σόι Σου» είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συντελεστών και παραγωγών για να την εντάξουν στα… ρόστερ τους.

Αστέρια στην άμμο: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο σίριαλ του Alpha!

Ο δημοφιλής παραγωγός και ηθοποιός κατάφερε με τους κατάλληλους χειρισμούς να συμφωνήσει με την πασίγνωστη συνάδελφό του, η οποία απάντησε θετικά στην πρότασή του και έτσι θα είναι στο καστ του «Αστέρια στην άμμο»!

Οι πρώτοι ηθοποιοί που έχουν συμφωνήσει για το «Αστέρια στην άμμο» είναι η Λαμπρινή Σκρέκα που θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Θεόφιλος Πασχάλης, ο Φώτης Καράλης, ο Ρένος Ρώτας, η Μυρτώ Αλικάκη και η Κατερίνα Μισιχρόνη, ενώ θα δούμε ξανά στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό καιρό τον Δημοσθένη Παπαπαδόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη και την Λουκία Πιτσιόλα.

Λίγα λόγια για το Αστέρια στην Άμμο

«Το ομοίωμα της φρεγάτας καιγόταν στα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι, χαρίζοντας μια απόκοσμη λάμψη στον ουρανό κι η θάλασσα βάφτηκε κατακόκκινη, όταν κάποιος με κόλλησε στον τοίχο, πέρασε τα δάχτυλά του μέσα στα μαλλιά μου και με φίλησε παθιασμένα. Σύγχυση ένιωσα, γλυκιά ζάλη, καίγονταν τα πάντα μέσα μου και δροσίζονταν μαζί. Και τότε η νύχτα έγινε μέρα, ο ουρανός πιτσιλίστηκε ολόκληρος, πλημμύρισε γιορτινά πυροτεχνήματα, μαγευτικά χρωματικά εφέ. Κι ο άντρας που με μάγεψε με το φιλί του ήταν άφαντος…»

Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Ίωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσά τους, η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Η Αγαθονίκη και ο Ιάκωβος, άσβεστο μίσος και αμαρτίες. Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Μια αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το Α έως το Ω. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες…

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο! – 8 Λέξεις: Ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε την επόμενη σειρά του! (pic)

Στην Κέρκυρα για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου (pics-vids)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το καστ του «Αστέρια στην άμμο»! – Μόνο εδώ οι πρώτες φωτογραφίες (pics)

Αστέρια στην άμμο: Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Ρόδο

Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου μετά το Τατουάζ

Αστέρια στην άμμο: Βρέθηκε η «Αλεξία» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου! (pics)

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το Τατουάζ! – Τελειώνει στο β’ κύκλο η σειρά

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY