Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αστέρια στην άμμο: Βρέθηκε η «Αλεξία» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου! (pics)

Το πρώτο πρόσωπο που μπαίνει στο καστ της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Αστέρια στην άμμο», του ομώνυμου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κούλλης Νικολάου. Πρόκειται για την «Αλεξία», τη μία από τους βασικούς ήρωες του γνωστού μυθιστορήματος που θα αναλάβει να αποδώσει στο σενάριο η Ρένα Ρίγγα. Την αγαπημένη, λοιπόν, ηρωίδα θα υποδυθεί η Λαμπρινή Σκρέκα, η οποία αν και έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είχε ως μεγάλη της αγάπη την υποκριτική. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος - Bασίλης Διαμαντόπουλος». View this post on Instagram A post shared by Lamprini Skreka (@laskreka) on May 16, 2018 at 1:35am PDT Ξεκίνησε συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και το 2018 μπήκε στο καστ της «Γαλάτειας» στο Sigma TV που σημειώνει σημαντική επιτυχία στην Κύπρο. View this post on Instagram A post shared by Lamprini Skreka (@laskreka) on Aug 2, 2018 at 11:01am PDT Επίσης, η ταλαντούχα Λαμπρινή Σκρέκα έχει σπουδάσει χορό και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής. Τώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και ήδη όσοι την έχουν δει λένε πως πρόκειται για ένα μοναδικό ταλέντο που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, όταν ξεκινήσει η προβολή του «Αστέρια στην άμμο» την επόμενη σεζόν. View this post on Instagram A post shared by Lamprini Skreka (@laskreka) on Mar 3, 2019 at 3:07am PST Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τατουάζ: Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο και το «σκοτεινό» μυστικό του! Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το Τατουάζ! - Τελειώνει στο β' κύκλο η σειρά Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το τέλος του Τατουάζ – Ο κρυφός έρωτας στα παρασκήνια της σειράς Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τις δύο σειρές που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Αστέρια στην άμμο: Βρέθηκε η «Αλεξία» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου! (pics)

Το πρώτο πρόσωπο που μπαίνει στο καστ της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Αστέρια στην άμμο», του ομώνυμου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κούλλης Νικολάου.

Πρόκειται για την «Αλεξία», τη μία από τους βασικούς ήρωες του γνωστού μυθιστορήματος που θα αναλάβει να αποδώσει στο σενάριο η Ρένα Ρίγγα.

Την αγαπημένη, λοιπόν, ηρωίδα θα υποδυθεί η Λαμπρινή Σκρέκα, η οποία αν και έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είχε ως μεγάλη της αγάπη την υποκριτική. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος – Bασίλης Διαμαντόπουλος».

Ξεκίνησε συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και το 2018 μπήκε στο καστ της «Γαλάτειας» στο Sigma TV που σημειώνει σημαντική επιτυχία στην Κύπρο.

Επίσης, η ταλαντούχα Λαμπρινή Σκρέκα έχει σπουδάσει χορό και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής. https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1503811_10202386646761148_859566921_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=23e70a45c7fe74e0f03be82e7a7ac512&oe=5D17C6B1

Τώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και ήδη όσοι την έχουν δει λένε πως πρόκειται για ένα μοναδικό ταλέντο που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, όταν ξεκινήσει η προβολή του «Αστέρια στην άμμο» την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο και το «σκοτεινό» μυστικό του!

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το Τατουάζ! – Τελειώνει στο β’ κύκλο η σειρά

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το τέλος του Τατουάζ – Ο κρυφός έρωτας στα παρασκήνια της σειράς

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τις δύο σειρές που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου

Τατουάζ: Η Κασσάνδρα Γρίβα μπαίνει στη ζωή του Τόνυ – Στα… πατώματα η Τατιάνα!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY