MEDIA

Απίστευτη εξέλιξη: Ολοκληρώνεται πρόωρα το Τατουάζ!

Απίστευτη εξέλιξη: Ολοκληρώνεται πρόωρα το Τατουάζ!
Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα!

Ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα!

Το Τατουάζ, ενώ έδειχνε πως παίρνει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, θα ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα στον πρώτο του κύκλο.

Η Make It Productions, η εταιρεία που ηγούνται ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, σε συνεννόηση με την διοίκηση του Alpha αποφάσισαν να ολοκληρώσουν σε λίγο καιρό τη συνεργασία τους όσον αφορά την ερωτική – αστυνομική σειρά.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια νέα σειρά ή θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για την παραγωγή κινηματογραφικής ταινίας, η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την Village Cinemas, εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη Κοντομηνά.

Μείνετε συντονισμένοι και το προσεχές διάστημα θα σας έχουμε περισσότερα νέα!

* Η παραπάνω είδηση αποτελεί προϊόν της φαντασίας! Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Τόνυ δέχεται επίθεση από τον «Στρατηγό» ενώ είναι με την Τατιάνα! (vids) Η είσοδος της «Μαρίνας» στο Τατουάζ (vids) Τατουάζ – Οι αποκαλύψεις του Αντρέα Γεωργίου για τον Νικόλα και τη σχέση του με τη Βέρα (video) Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics) Τατουάζ: Ο Στέφανος βάζει «φωτιά» σε Όλγα-Νικόλ και κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα! Τατουάζ: Η Ελένη έγκυος από τον Ορφέα! – Θα το αποκαλύψει; (vids) Τατουάζ – Αποκλειστικό: Νικόλας και Βέρα (κυριολεκτικά) στο Μπουένος Άιρες! Αποκλειστικό: Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου (pics) Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids) Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video) Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ! Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα! Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!