Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Η τρυφερή φωτογραφία με την Καμίλα για την επέτειό τους και η ανακοίνωση του Παλατιού

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση για τα καθήκοντα του Βασιλιά.

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Η τρυφερή φωτογραφία με την Καμίλα για την επέτειό τους και η ανακοίνωση του Παλατιού

Την επέτειό τους θέλησαν να γιορτάσουν ο Βασιλιάς Κάρολος Γ‘ και η Καμίλα με μια φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 10 Απριλίου, ωστόσο, το Παλάτι τη δημοσίευσε τώρα με αφορμή και τις ανακοινώσεις για τα καθήκοντα του Βασιλιά.

Όπως αναφέρεται, ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα επιστρέψει ξανά στα δημόσια καθήκοντά του μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

«Η Αυτού Μεγαλειότης ο Βασιλιάς θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντά του μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου του.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας του καρκίνου την ερχόμενη Τρίτη, όπου θα συναντηθούν με ειδικούς ιατρούς και ασθενείς. Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά εξωτερικών υποχρεώσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τις Μεγαλειότητές τους, τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας, για κρατική επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης της Βρετανίας.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, οι Αυτές Μεγαλειότητες παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για τις πολλές ευγενείς ευχές που έλαβαν από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των χαρών και των προκλήσεων του περασμένου έτους», γράφει η ανάρτηση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY