Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Δυσάρεστα νέα για το κακοποιημένο γαϊδουράκι, υποβλήθηκε σε ευθανασία

Δεν κατάφεραν να το σώσουν οι γιατροί λόγω των σοβαρών τραυμάτων

Δυσάρεστα νέα για το κακοποιημένο γαϊδουράκι, υποβλήθηκε σε ευθανασία

Σε ευθανασία υποβλήθηκε το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα Ιωαννίνων από τον 63χρονο αντιδήμαρχο, προκαλώντας πανελλήνια κατακραυγή.

Η απόφαση ελήφθη μετά από εξέταση από εξειδικευμένο κτηνιατρικό κλιμάκιο, το οποίο διαπίστωσε ότι τα τραύματα του ζώου είναι πολύ σοβαρά, ενώ παράλληλα είχε δυσκολία στην αναπνοή και υποθερμία.

Αν στην περιοχή λειτουργούσε κλινική θα γινόταν μία προσπάθεια για τη σωτηρία του. Ωστόσο, η μετακίνηση σε άλλη περιοχή είναι αδύνατη λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ζώο.




Έτσι, αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία για να μην ταλαιπωρείται άλλο.




Επιμένει ο πρώην αντιδήμαρχος: Ήταν ατύχημα

Ο 63χρονος αντίδημαρχος Ζίτσας, ο οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, επιμένει πως ήταν ατύχημα.

Δηλώνει αθώος, υποστηρίζει ότι δεν έσυρε ποτέ επίτηδες το ζώο και ισχυρίζεται ότι κάποιοι τα κάνουν όλα αυτά εναντίον του επειδή δεν τον συμπαθούν.

«Τα ζώα μου τα φροντίζω. Αν δεν τα φρόντιζα, δε θα τα είχα. Αυτοί που βγαίνουν και λένε αυτά που λένε για μένα, είναι τέσσερα – πέντε άτομα που δε με συμπαθούν. Άμα δεν τα αγαπούσα τα ζώα δε θα τα είχα. Έγινε ένα ατύχημα. Και έκανα τα πάντα. Να βοηθήσω το ζώο, να μπορέσει να ζήσει», είπε, μιλώντας στο Mega.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY