Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

«Τον Κουράκο βρήκες να ερωτευτείς;», φωνάζει η Άννα στην Ευτυχία στη Γη της Ελιάς

Η Ευτυχία ζει τον απαγορευμένο έρωτα πλάι στον Κουράκο, αγνοώντας τις απειλές της Άννας!

«Τον Κουράκο βρήκες να ερωτευτείς;», φωνάζει η Άννα στην Ευτυχία στη Γη της Ελιάς

Ακόμα ένας απαγορευμένος έρωτας φουντώνει και η ένταση μεταξύ των πρωταγωνιστών αυξάνεται. Η Ιουλία και ο Κουράκος φαίνεται πως χωρίζουν οριστικά. Μετά την σύλληψη της Αθηνάς και την αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργη, ο γάμος αυτός δε μπορεί να παραμείνει ζωντανός.

Για να μπορέσει να ξεπεράσει την πρώην του σύζυγο, ο Κουράκος αφοσιώνεται ξανά στη δουλειά του. Παλεύει καθημερινά να ξεσκεπάσει το κύκλωμα στη Μάνη, αλλά και να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Ανέστη.

Οι έρευνές του θα τον φέρουν κοντά σε μια νεαρή ηρωίδα, την Ευτυχία. Η Ευτυχία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν ο Κουράκος της… χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Άννα να αναλαμβάνει ξανά δράση, στην γη της ελιάς.

Οι δύο φίλες κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τα ίχνη τους. Ο Κουράκος, όμως, βρίσκεται δυστυχώς ένα βήμα πιο μπροστά…

Ευτυχία και Κουράκος ερωτευμένοι

Είναι γεγονός πως η Ευτυχία και ο Κουράκος θα έρθουν πολύ κοντά. Απογοητευμένος από την Ιουλία, ο αστυνόμος θα στρέψει την προσοχή του στην όμορφη αυτή κοπέλα, η οποία κρύβει όμως μυστικά.

Άθελά της, η Ευτυχία θα βρει στην αγκαλιά του την ασφάλεια που αναζητά. Άλλωστε, μέσα της γνωρίζει πως μόνο εάν είναι κοντά του και κρατά χαμηλό προφίλ, ο Γιώργης δε θα την υποψιαστεί ποτέ για την δολοφονία.




Η Ευτυχία ζει τον απαγορευμένο έρωτα πλάι στον Κουράκο, αγνοώντας τις απειλές της Άννας, στην γη της ελιάς. Μόλις εκείνη το μαθαίνει, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και οι δύο φίλες πιάνονται στα χέρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα «Η γη της ελιάς FanPage»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY