Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία Μπίκα: Το μακροσκελές κείμενο μετά την εισαγγελική πρόταση

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην Εισαγγελία

Γεωργία Μπίκα: Το μακροσκελές κείμενο μετά την εισαγγελική πρόταση

Mία μεγάλη ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πριν από κάποιες μέρες έγινε γνωστό πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό που κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα ότι υπέστη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/5) η 24χρονη Γεωργία θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για αυτή την εξέλιξη με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ‘”βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.

Γεωργία Μπίκα: Ο εισαγγελέας ζητεί να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη

Η εισαγγελέας χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα και την καλεί να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY