Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Πάσχα με φίλους στο Πήλιο και η απουσία που έγινε αισθητή

Ποιοι έλειπαν από τη διάσημη παρέα;

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Πάσχα με φίλους στο Πήλιο και η απουσία που έγινε αισθητή

Την καθιερωμένη πασχαλινή φωτογραφία ανέβασαν από τις διακοπές τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου. Το ζευγάρι διατηρεί εξοχική κατοικία στο Πήλιο.

Κάθε χρόνο το Πάσχα καλούν αγαπημένους φίλους να περάσουν μαζί την ιδιαίτερη μέρα. Μάλιστα η ομαδική αναμνηστική φωτογραφία είναι κάτι σαν παράδοση για τους οικοδεσπότες και τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Φέτος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου πόζαραν στο Πήλιο μαζί με τους Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρή Αθερίδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μάλιστα στην παρέα ήταν και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μερικές εβδομάδες μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Από την παρέα ωστόσο έλειπαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που φέτος επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στη Μύκονο. Να σημειώσουμε πως πριν από δύο χρόνια οι δυο τους γιόρτασαν το πρώτο τους Πάσχα μαζί στο Πήλιο με τη Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει στο Instagram σπάνιες ανέμελες στιγμές με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στο εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY