Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διδασκάλου για γνωστό σκηνοθέτη: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και το είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης»

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για την πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο, εναντίον γνωστού σκηνοθέτη.

Διδασκάλου για γνωστό σκηνοθέτη: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και το είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης»

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/4) σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για την πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο, εναντίον γνωστού σκηνοθέτη.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είπε: «Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο, είναι τουλάχιστον θρήνος».

«Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και πουθενά αλλού». «Από πού πήρατε το θάρρος;» ρώτησαν την ηθοποιό, με την Κατερίνα Διδασκάλου να απαντάει: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης».




Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε προ ολίγων ημερών, ότι ο σκηνοθέτης της έχει επιτεθεί σεξουαλικά στο παρελθόν.

Όπως περιέγραψε η κυρία Διδασκάλου, η οποία γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας», αυτός «μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον “κα**** πολύ”. Η θέση του είναι στο κοντρόλ. Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα «τι κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω». Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πώς βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερα αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY