Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη καρφώνει την Αριάδνη στον…

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη καρφώνει την Αριάδνη στον…

Μία νέα φιλία έχει γεννηθεί. Η Αφροδίτη και η Αριάδνη κάνουν παρέα, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες, στην γη της ελιάς. Τι θα συμβεί και με ποιον τρόπο η Αφροδίτη θα δώσει.. “στεγνά” την φίλη της;

Ο Χρήστος και η Αριάδνη, μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως η ίδια δε μπορεί να το ξεπεράσει. Βυθίζεται καθημερινά στο κενό και στην θλίψη, τον σκέφτεται και δυσκολεύεται να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Αφροδίτη, όμως, η οποία δε γνωρίζει τίποτα, κυνηγάει διαρκώς την Αριάδνη, δείχνοντάς της πόσο πολύ την συμπαθεί και πόσο την έχει ανάγκη στη ζωή της. Άλλωστε, από τότε που έφυγε η Ιουλία, δεν έχει καταφέρει να κάνει άλλη φιλία. Τι καλύτερο από το να δεθεί με την κόρη της καλύτερής της φίλης;

Δυστυχώς, η Αφροδίτη έχει δεθεί πολύ μαζί της, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, για όλους. Η Αριάδνη προσπαθεί να απομακρυνθεί, αλλά της είναι αρκετά δύσκολο. Μια μέρα, η Αφροδίτη συναντάει στον Στάθη στο δρόμο και του αναφέρει πως με την κόρη του έχουν γίνει κολλητές.

Ο Στάθης τρελαίνεται στην ιδέα πως -μετά από όλα αυτά- η κόρη του συνεχίζει να έχει πάρε – δώσε με το ζευγάρι. Ένας νέος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Η Αφροδίτη τα κάνει μαντάρα, χωρίς να ξέρει σε πόσο δύσκολη θέση έχει φέρει την Αριάδνη, στην γη της ελιάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY