Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με συμπτώματα εμφράγματος στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους.




Όσον αφορά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκσν 3 Κροάτες (20, 20 και 37ετων) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας -περιπου 20 ετών) στον Ερυθρό Σταυρό.

Στον Ερυθρό με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη 5 άτομα. Εκ των οποίων οι 2 ήταν Κροάτες και 3 Έλληνες. Ανάμεσα στους τρεις Έλληνες ήταν και ο νεκρός 29χρονος τον όποιον διακόμισε το ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό είναι εννέα τραυματίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY