Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Απίστευτο περιστατικό – Μπότης έπεσε σε κεφάλι νεαρής κοπέλας

Το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κέρκυρα: Απίστευτο περιστατικό – Μπότης έπεσε σε κεφάλι νεαρής κοπέλας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Κέρκυρα, εκεί όπου αναβιώνει το έθιμο των Μπότηδων.

Συγκεκριμένα, στο ιστορικό Δημαρχείο της Κέρκυρας, στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δημου παρουσια των Αντιδημαρχών Σπ. Χαλικιόπουλου και Ν. Βραδή έριξαν τον μπότη χωρίς να φανταστούν ότι κάποια γυναίκα περνούσε εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κεφάλι της κι εκείνη να πέσει στο έδαφος.

Αμέσως όλοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου της έγιναν δυο ράμματα στο κεφάλι.

Ο Αντιδήμαρχος Σπ. Χαλικιόπουλος, προχώρησε σε δήλωσε για το ατύχημα, αναφέρει:

Σήμερα, κατά την διάρκεια του εθίμου της πρώτης Ανάστασης, συνέβη ατύχημα μπροστά στο Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης μας.

Παρότι οι αντιδήμαρχοι είχαν λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ελέγχοντας τον χώρο μπροστά από το παράθυρο όπου στέκονταν, τη στιγμή που έπεφτε ο μπότης, δύο νεαρές γυναίκες πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα μια από αυτές να χτυπήσει στο κεφάλι και τον ώμο.

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Χαλικιόπουλος έσπευσε επίσης στο νοσοκομείο ώστε να ενημερωθεί για την υγεία της νεαρής γυναίκας.

Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό, καθώς παρότι κατά τη διάρκεια του εθίμου πέφτουν (και μάλιστα συχνά από μεγάλο ύψος) χιλιάδες μποτηδες, οι τραυματισμοί είναι σπάνιοι, καθώς όλοι δίνουν μεγάλη προσοχή, και έτσι χαίρονται τη μοναδική στιγμή.

Με αφορμή το περιστατικό, ο Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στο κοινό, διαβεβαιώνει για την ασφάλεια του εθίμου, αλλά εφιστά την προσοχή όλων για την αποφυγή ακόμη και αυτών των πολύ σπάνιων περιστατικών.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY