Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Τόνυ καθαιρεί την Μαργκώ – Ο Ορφέας βρήκε το επόμενο θύμα του! Νέο «χτύπημα» στον Παύλο – Θανάσιμος κίνδυνος για την Αμαλία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Τόνυ καθαιρεί την Μαργκώ – Ο Ορφέας βρήκε το επόμενο θύμα του! Νέο «χτύπημα» στον Παύλο – Θανάσιμος κίνδυνος για την Αμαλία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αλέξανδρος δείχνει αποφασισμένος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην Άννα, η οποία όμως δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό και θεωρεί πως το κεφάλαιο της σχέσης τους έκλεισε και παραμυθιάζει τον εαυτό της, λέγοντας στον Τόνυ πως δεν σκέφτεται τον νεαρό Αιγινήτη.

Την ίδια ώρα, η Βέρα ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι που μένει με τον Θεοχάρη, καθώς πρόκειται για το σπίτι που έμενε πριν ο σύντροφός της με την Αμαλία, η οποία πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι της.

Γκλέτσος: «Θα δυσκολέψουν τα πράγματα για τον Θεοχάρη – Θα έχουμε μία συναισθηματική συντριβή του ήρωα»

Ο Ιωσήφ πηγαίνει να ζητήσει το λόγο από την Νίνα, η οποία αφήνει ανώνυμα σημειώματα για τη Νικόλ στο σπίτι τους, και ενώ ξεσπάει στη συνέχεια κάνει έρωτα μαζί της. Μία ανατροπή που ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις.

Η Τατιάνα σπάει το κεφάλι της να εντοπίσει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στον serial killer, ο οποίος αφήνει κάποια σημάδια στις δολοφονημένες γυναίκες και αυτό ίσως να δείχνει κάτι που εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει.

Ο Ορφέας, τώρα, έχει φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει με την Ελένη στην Αθήνα, όπου περνούν το… μήνα του μέλιτος. Ο νεαρός άντρας είχε ξεσπάσει νωρίτερα στην κοπέλα, η οποία δεν βιάζεται να αποκτήσει ένα παιδί με τον άντρα της.

Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Μετά τον γάμο θα αρχίσουν προβλήματα με τον Ορφέα – Η Ελένη θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο»!

Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως θα πήγαιναν για ένα άλλο ζευγάρι, αφού στο μυαλό του Ορφέα τριγυρίζουν διάφορες σκέψεις που τον κάνουν να φύγει και να πάει μία βόλτα να… ξεσκάσει.

Εκεί συναντάει μία γυναίκα, η οποία διαπιστώνει πως είναι παντρεμένη και ο άντρας της λείπει για δουλειές στην Ιταλία και εκείνη δείχνει διατεθειμένη να περάσει καλά με τον πρώτο άντρα που θα εμφανιστεί μπροστά της. Αυτό είναι αρκετό για να ανάψει την «σπίθα» του Ορφέα και να την βάλει στο στόχαστρό του.

Εν τω μεταξύ, στην Αίγινα νέο σοκ περιμένει την οικογένεια Μελά που ψάχνει τον ένοχο που έκαψε την βάρκα του Παύλου, ο οποίος είναι σκασμένος από αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το επόμενο βράδυ ο Παύλος που γυρνάει από ένα ευχάριστο βράδυ με φίλους του, φτάνει στην ταβέρνα, ανοίγει την πόρτα και διαπιστώνει με έκπληξη πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Προφανώς κάποιος θέλει να το κάνει μεγάλο κακό.

Η Μαργκώ είναι σε κακή κατάσταση μετά την απόφαση του Τόνυ να την καθαιρέσει από την εταιρεία, του ζητάει να σταματήσει το συμβούλιο της εταιρείας και να συμβιβαστούν, όμως ο γιος της είναι αμείλικτος και θεωρεί πως αν κάνει πίσω αυτή θα βρει ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα της.

Το σχέδιο της Μαργκώς για την Αμαλία μπαίνει σε εφαρμογή και ο άντρας που έχει προσλάβει η σκοτεινή γυναίκα μπαίνει στο δωμάτιο της Αμαλίας και της κλείνει το στόμα με ένα μαξιλάρι, όντας ανήμπορη να αντιδράσει λόγω της κατάστασής της.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κούλλης Νικολάου: «Θα μπορούσε να γίνει καθημερινό το Τατουάζ – Μέσα στο 2018 η σειρά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό»
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Ο Τόνυ θέλει πίσω την Άννα, αλλά ίσως να την “τιμωρήσει”»!
Χρύσα Παπά: «Ο Ορφέας θα παίξει άγρια με την Τατιάνα – Θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό στη ζωή της»
Τατουάζ: Θανάσιμος κίνδυνος για την Αμαλία! (video)
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος στο κρεβάτι με την Εύα Μωραΐτη! (vids)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Απίθανα μηνύματα στη σελίδα του «Ορφέα» στο Facebook
Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY