Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Μαργκώ κλείνει το στόμα της Αμαλίας – Ο Ορφέας ξεσπάει στην Ελένη – Ποιος έκαψε τη βάρκα του Παύλου – Ο Άλεξ επικοινωνεί με την Άννα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Μαργκώ κλείνει το στόμα της Αμαλίας – Ο Ορφέας ξεσπάει στην Ελένη – Ποιος έκαψε τη βάρκα του Παύλου – Ο Άλεξ επικοινωνεί με την Άννα (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας αποφασίζει την τελευταία στιγμή να το… σκάσει από την εκκλησία και να μην παντρευτεί την Ελένη.

Ο Αλέξανδρος τρέχει από πίσω του για να τον προλάβει και να του αλλάξει τη γνώμη, με την οικογένεια να γλιτώνει το κάζο της μη πραγματοποίησης του Μυστηρίου.

Τελικά ο Άλεξ καταφέρνει να πείσει τον παιδικό του φίλο, ο οποίος δεν θέλει να κάνει κακό στην κοπέλα, και οι δυο τους επιστρέφουν στην εκκλησία, περιμένοντας την κοπέλα να φτάσει με τον Παύλο. Παραμυθένιες στιγμές για το ζευγάρι και τους φίλους του.

Κούλλης Νικολάου: «Θα μπορούσε να γίνει καθημερινό το Τατουάζ – Μέσα στο 2018 η σειρά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό»

Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο η Βέρα ζητάει εξηγήσεις από τον Θεοχάρη για την βέρα της Αμαλίας που είδε στο νοσοκομείο και εκείνος δεν την είχε ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη.

Παραμένουμε στην Αγγλία, όπου ο Τόνυ συνεχίζει την ίδια σκληρή στάση στη μητέρα του, λέγοντάς της πως δεν πρέπει να τα βάζει μαζί του, γιατί θα πάρει δραστικές αποφάσεις.

Μετά τον γάμο, ο Άγγελος προτείνει στην Τατιάνα να την πάει στο σπίτι της, λόγω του προχωρημένου της ώρας, όμως τους ακολουθεί η Αφροδίτη και το σοκ για την κοπέλα είναι τεράστιο.

Σχεδόν την ίδια ώρα, Αλέξανδρος και Άννα κάνουν το ίδιο λάθος, πιστεύοντας πως ο ένας δεν θέλει τον άλλο παραδίνονται στα πάθη τους και κάνουν έρωτα με την Εύα και τον Τόνυ, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ,η Νίνα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να χωρίσει τον Ιωσήφ με την Νικόλ για την κοροϊδία ότι θα χωρίσει τη γυναίκα του, ενώ εκείνη περίμενε το μωρό τους που τελικά απέβαλε.

Ο Ιωσήφ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όμως η κοπέλα δείχνει αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει για τα ψέματά του.

Η συμπεριφορά της Μαργκώς κάνει την Λίντα αποφασίσει να παραιτηθεί από την εταιρεία και αποφασίζει να το ανακοινώσει στον Τόνυ.

Πριν φύγει όμως του αποκαλύπτει πως η μητέρα του είναι ο άνθρωπος που θέλει να πάρει το κτίριο που στεγάζεται η σχολή χορού της Βέρας και αυτό είναι κάτι που θα βγάλει εκτός εαυτού τον νεαρό εφοπλιστή που δίνει εντολή για έκτακτο Δ.Σ. στην εταιρεία.

Η Αμαλία πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως όταν η Μαργκώ μαθαίνει για την εξέλιξη της υγείας της άτυχης γυναίκας φαίνεται πως βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να της κλείσει μια και καλή το στόμα της, ώστε να μην βρεθεί μπλεγμένη στις βρωμοδουλειές που έκανε τόσα χρόνια.

Μια τραγωδία θα ζήσει η οικογένεια Μελά, αφού κάποιος έβαλε φωτιά στη βάρκα του Παύλου. Συγκλονισμένη η οικογένεια αλλά και οι φίλοι τους αναρρωτιούνται ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο.

Ο Παύλος, πάντως, δείχνει αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για το κακό που έκανα σε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του.

Ο Ορφέας και η Ελένη, παράλληλα, φτάνουν στην Αθήνα για ταξίδι του μέλιτος. Ένα δώρο που έκανε στο νεόνυμφο ζευγάρι ο Αλέξανδρος με τον Άγγελο για να περάσουν κάποιες μέρες μαζί και να ζήσουν τον έρωτά τους.

Και ενώ τίποτα δεν προμηνύει πως κάτι θα στραβώσει, το γεγονός πως η Ελένη δεν επιθυμεί να μείνει τόσο νωρίς έγκυος, αφού δεν έχει τελειώσει τις σπουδές της και δεν έχει πιάσει δουλειά, είναι κάτι που βγάζει εκτός εαυτού τον Ορφέα και της δείχνει το άλλο – τρομακτικό του πρόσωπο.

Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Μετά τον γάμο θα αρχίσουν προβλήματα με τον Ορφέα – Η Ελένη θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο»!

Τέλος, ο Αλέξανδρος μετά τη συζήτηση που είχε με τον Σάκη, ο οποίος του είπε πως κακός δεν είχε μιλήσει στην Άννα για τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή της μικρής Λήδας, παίρνει τηλέφωνο την πρώην σύντροφό του για να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Ο Τόνυ θέλει πίσω την Άννα, αλλά ίσως να την “τιμωρήσει”»!
Χρύσα Παπά: «Ο Ορφέας θα παίξει άγρια με την Τατιάνα – Θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό στη ζωή της»
Τατουάζ: Θανάσιμος κίνδυνος για την Αμαλία! (video)
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος στο κρεβάτι με την Εύα Μωραΐτη! (vids)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Απίθανα μηνύματα στη σελίδα του «Ορφέα» στο Facebook
Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY