Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά γνωστής δημοσιογράφου!

Το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθούν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα από την Ελένη Μενεγάκη κατά της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου σχετικά με απρεπείς εκφράσεις της που ειπώθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά γνωστής δημοσιογράφου!

Το πρωί της Δευτέρας θα κατατεθούν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα από την Ελένη Μενεγάκη κατά της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου σχετικά με απρεπείς εκφράσεις της που ειπώθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Η αγωγή δεν αφορά στο Epsilon ή στην εκπομπή και τους συνεργάτες της, αφορά τη δημοσιογράφο Τάνια Ιακωβίδου, η οποία την περασμένη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη».

Ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη Νίκος Αγαπηνός μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ανέφερε: «Η κυρία Ελένη Μενεγάκη έδωσε εντολή σε εμένα προσωπικά να ελέγξω μέσω της εκπομπής που είχατε ως παρουσιαστής εσείς αν υπήρξε κάτι επιλήψιμο που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια στη διάρκεια της εκπομπής αυτής. Ακούσαμε το σύνολο της εκπομπής, σύμφωνα και με τις εντολές που μας είχαν δοθεί και η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία ακολούθησε η κ. Μενεγακη ήταν ότι υπήρξαν επιλήψιμες εκφράσεις και αναφορές από την πλευρά της κ. Ιακωβίδου για τις οποίες και υπάρχει άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη. Γιατί μιλάμε για αναφορές οι οποίες θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη της και οι οποίες είναι φυσικά εκτός ορίου ελεύθερης έκφρασης. Δεν αποτελούν στοιχεία – αναφορές κρτικής. ΑποτελΑούν κακόβουλη και βάναυση – κατά τη θέση τη δική μας την οποία μεταφέραμε με την προσωπική ευθύνη τη νομική που έχουμε στην κυρία Μενεγάκη.

Όλως αντιθέτως είπαμε ότι η εκπομπή και αναφέρομαι στο δικό σας το πρόσωπο, το σταθμό και τα μέλη του πάνελ δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν υπήρχε καμία συμμετοχή, όλως αντιθέτως υπήρχε προσπάθεια κατευνασμού και παρεμπόδισης αυτής της βάναυσης προσβολής προσωπικότητας της κυρίας Μενεγάκη και της απαξίωσης που έλαβε χώρα» ανέφερε ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη.

Συνεχίζοντας ο Νίκος Αγαπηνός, αναφέρθηκε τόσο σε πράγματα που ειπώθηκαν και ώθησαν την Ελένη Μενεγάκη να δώσει εντολή, όσο και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει βούληση της Ελένης Μενεγάκη να εισπράξει χρήματα…

«Γιατί ξέρετε κάτι κ. Φουρθιώτη, το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετά τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι σίριαλ κίλερ και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά, όλα αυτά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Και θα σας υπενθυμίσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Η τελευταία αναφορά της κ. Ιακωβίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν: «Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος». Αυτό αν το πει κάποιος γενικά και αφηρημένα, δεν έχει καμία επιλήψιμη αναφορά, όταν το λέει όμως σε συνάρτηση και σε σύγκριση με όσα έχουν αναφερθεί, τι σημαίνει; «Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος» και όλες οι προηγούμενες αναφορές αφορούν στην κυρία Μενεγάκη, εμμέσως αλλά σαφέστατα υπάρχουν αναφορές που έπληξαν ακόμα και την εντιμότητα της κ. Μενεγάκη».

«Η βούληση που υπάρχει είναι να υπάρξει μια άμεση αντιμετώπιση προκειμένου να σταματήσουν όλες αυτές οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπο της και το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό δεν θα το εισπράξει η ίδια, αλλά θα διατεθεί κατά τη βούληση της ιδίας σε κάποιο ίδρυμα ή κοινωφελή σκοπό».

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY