Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ξέσπασμα Τσαλίκη για Ξιαρχό: Οι οργισμένες αναρτήσεις του

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για τον Τάσο Ξιαρχό.

Ξέσπασμα Τσαλίκη για Ξιαρχό: Οι οργισμένες αναρτήσεις του

Ο Γιώργος Τσαλίκης, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το όλο θέμα που έχει προκύψει με τον Τάσο Ξιαρχό και το bullying που έκανε σε νεαρή κοπέλα που είχε παραπανίσια κιλά και φορούσε ριγέ μπλούζα.

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Περιστερίου μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον γνωστό χορογράφο πριν από έναν χρόνο στο J2US και όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του, δεν είχε και τη καλύτερη άποψη για εκείνον.

Θυμωμένος με τα όσα προκάλεσε στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό, τοποθετήθηκε για το όλο θέμα με σκληρό σχολιασμό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έπαρση, αμετροέπεια, κακό χύμα στα σόσιαλ! Και μετά χειριστικός για να νιώθουμε και τύψεις από πάνω… Τον γνώρισα πέρυσι στο just. Ταλαντούχος αλλά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο… Δεν υπολογίζει τίποτα… Όλα ίσωμα… Φρένο λοιπόν στο μπούλινγκ και στους ανεξέλεγκτους τύπους που το παίζουν προχώ!!! Προχώ είναι να είσαι top στη δουλειά σου και να σέβεσαι ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! Φτάνει. Πλέον η ίδια η κοινωνία σας πετάει έξω… Ξυπνήσαμε πια… Και μιλάμε, δεν το βουλώνουμε».

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν έμεινε στα παραπάνω αλλά με νέα του ανάρτηση πρόσθεσε: «Και κάποια στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά και για το θέμα της βίας και του μπούλινγκ στο διαδύκτιο που ο καθένας πίσω από ένα ψευδώνυμο γράφει ότι θέλει, κακοποιεί, διασύρει, πληγώνει… Μήπως ήρθε η ώρα; Μήπως ήρθε η ώρα να παλέψουμε πιο συντεταγμένα για το φως και την αγάπη στη ζωή μας;»

Με μία τρίτη κατά σειρά ανάρτηση, ο Γιώργος Τσαλίκης κατέληξε: «Ήρθε η ώρα να βάλουμε όρια σε αυτούς που μας κακοποιούν και μετά μας βγάζουν με ψυχολογικό… Σε αυτούς που μας στιγματίζουν, που μας λένε χοντρούς, ανίκανους, μέτριους… Σε αυτούς που η π@@νιά τους τους κρατάει σε ένα σύστημα φτιαγμένο για υποτελείς και ισοπεδωτικούς! Πάμε να το ραγίσουμε αυτό το κατεστημένο με αλήθεια, αγάπη και φυσικά χωρίς φόβο που είναι το μεγαλύτερο σκοτάδι».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY