Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Επέστρεψε στο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό μετά τη νέα εξαφάνισή του – Θα διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Εξαφανίστηκε και από το νοσοκομείο που πήγε για ψυχιατρική εξέταση- Πού τον βρήκε η αστυνομία

Επέστρεψε στο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό μετά τη νέα εξαφάνισή του –  Θα διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Δεν έχει τέλος το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί από εχθές (1/11) με τον Τάσο Ξιαρχό. Ο χορογράφος, λίγες ώρες μετά το επίμαχο βίντεο στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για την εμφάνισή της, εξαφανίστηκε και απείλησε να αυτοκτονήσει.

Μόλις τον εντόπισαν οι Αρχές τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί πως είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τους γιατρούς, ωστόσο εξαφανίστηκε ξανά.

Ωστόσο εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά από την αστυνομία στη Νίκαια, όπου οδηγήθηκε ξανά στο αστυνομικό τμήμα.

Οπως φαινόταν το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό είχε λήξει χθες το βράδυ. Μάλιστα ο γνωστός χορογράφος – μετά τον ισχυρισμό του ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ύστερα από τον σάλο που προκάλεσε με τα υποτιμητικά σχόλια του για γυναίκα τα κιλά της και την επιλογή των ρούχων της, δήλωσε πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

“Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη” δήλωσε στην εκπομπή του Alpha “T-Live”.

“Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου και με προσέχουν και με νοιάζονται, οπότε αυτό είναι το σημαντικό” πρόσθεσε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό η οποία είπε ότι “ήθελε να τον αφήσουμε μόνο του, ήθελε να πάει στο χωριό να φύγει ένα διάστημα να ηρεμήσει. Αυτό ξέρω. Δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν και για τίποτα, ούτε με εμένα, ούτε με την αδερφή του, με κανέναν. Κατάλαβε το λάθος του και ήθελε να πάει στο χωριό” ανέφερε συγκεκριμένα η μητέρα του.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY