Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βασίλης Καρράς: Παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η οικογένειά του αγαπημένου τραγουδιστήείναι απογοητευμένη και εκνευρισμένη, με τίτλους και δημοσιεύματα που βγαίνουν, και αφορούν την πορεία της υγείας του.

Βασίλης Καρράς: Παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο

Όπως αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καρράς τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Ο τραγουδιστής, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, σήμερα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλύτερα.

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει φυσικά τη μάχη που δίνει, ενώ όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο «Πρωινό», η οικογένειά του είναι απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τίτλους και δημοσιεύματα, που κατά καιρούς, βγαίνουν και αφορούν την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Το οποίο περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του δύσκολη, που δεν το έχει κρύψει ούτε ο ίδιος, ούτε οι δικοί του, τους τιμά» είπε σχετικά με το θέμα, χωρίς να κρύβει τη ενόχλησή του ο Γιώργος Λιάγκας.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY