Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δεν χωρίζει τελικά τον Μάνο, γιατί…

Πάνω σε έναν από τους πολλούς τσακωμούς τους, η Μαρίνα του ζητά διαζύγιο. Ο Μάνος σοκάρεται, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δεν χωρίζει τελικά τον Μάνο, γιατί…

Μια πολύ άσχημη περίοδο φαίνεται πως βιώνει η Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, μιας κι έχασε το μωρό που περίμενε με τον Μάνο, κάτι που την βύθισε σε απέραντη θλίψη.

Όπως έχουμε δει, δε τρώει, δε πάει πουθενά, δε μιλάει σε κανέναν, με τον Μάνο να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να την συνεφέρει, αλλά τίποτα.

Πάνω σε έναν από τους πολλούς τσακωμούς τους, η Μαρίνα του ζητά διαζύγιο. Ο Μάνος σοκάρεται, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, όμως τίποτα.

Μια μέρα λοιπόν εκείνος πηγαίνει στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει την Αφροδίτη. Κάθονται με τις ώρες και συζητάνε, παίζουν τάβλι και έτσι εκείνη τον καλεί στο σπίτι της. Ο Μάνος δέχεται και η Αρετή τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της γιατρίνας.

Φυσικά, το λέει αμέσως στην Μαρίνα κι εκείνη έξαλλη του ζητά εξηγήσεις. Όμως, ο Μάνος της τονίζει πως δεν τρέχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, όμως η γυναίκα του ανένδοτη.

Βέβαια, λίγο αργότερα, όπως διαβάζουμε από την Μαρία Μεταξητινού και το Tivi Σίριαλ Μαρίνα συνειδητοποιεί πως η Αφροδίτη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο και καταλαβαίνει πως έκανε λάθος για τον Μάνο κι έτσι μετανιωμένη πηγαίνει να του ζητήσει συγγνώμη αλλά και να τα ξανά βρουν, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Γη της Ελιάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY