Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Τροχαίο Μονογυιού: Η απάντηση του Stan στους ισχυρισμούς ότι «δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο»

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή στο Twitter.

Τροχαίο Μονογυιού: Η απάντηση του Stan στους ισχυρισμούς ότι «δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο»

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της οικογένειας του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού και των στενών του φίλων, έδωσε ο Stan.

Συγκεκριμένα, μετά την εξόδιο ακολουθία του Τζώρτζη Μονογυιού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μύκονο, η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, αφού ευχαρίστησε τα Μέσα για τον τρόπο, που συμπεριφέρθηκαν στον νεκρό και στην οικογένειά του, ξεκαθάρισε ότι τόσο τον θανόντα, όσο και την σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου, τους απεγκλώβισε ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, ο συνονόματός του Γιώργος, κι άλλος ένας φίλος τους, ο Ανέστης και κανείς άλλος.

Από την πλευρά του, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του ισχυρίστηκε πως εκείνος μαζί άλλο ένα φιλικό πρόσωπο απεγκλώβισε τον άτυχο 45χρονο και τη σύζυγό του μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari.

Πριν από λίγο ο Stan θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος, με ανάρτησή του στο Twitter και τόνισε πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία πως ήταν παρών στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ ως αυτόπτης μάρτυρας έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για το τραγικό περιστατικό. Μάλιστα, δικαιολογεί την οικογένεια και τους φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού, αποδίδοντας την αντίδρασή τους στον ανείπωτο πόνο που βιώνουν αυτές τις στιγμές μετά την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή στο Twitter

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY