Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σχίζας-Παναγιώταρου: Έκλεισαν στόματα περί χωρισμού με μία και μόνο φωτογραφία

Έτσι διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού!

Σχίζας-Παναγιώταρου: Έκλεισαν στόματα περί χωρισμού με μία και μόνο φωτογραφία

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να χωρίζουν οριστικά, μετά από μια δύσκολη περίοδο για τη σχέση τους.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ποζάρει μαζί στο φωτογραφικό φακό. Τα τελευταία 24ωρα, οι πληροφορίες ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να ακολουθούν χωριστούς δρόμους, κάτι που διαψεύδει η εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.




Κάτι τέτοιο όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει αφού το μεσημέρι της Κυριακής 23/4 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα του Πειραιά για φαγητό μαζί με αγαπημένους φίλους τους.

Το εν λόγω στιγμιότυπο αναδημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού από τον Στάθη Σχίζα.

Το πρωί της Κυριακής 23/4, η εκπομπή Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» ανέφερε πως επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, το οποίο και διέψευσε τα σενάρια χωρισμού του ζευγαριού, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία τέτοια πληροφορία και πως οι δυο τους είναι καλά μαζί.

«Δεν γνωρίζουμε γιατί γράφονται όλα αυτά για χωρισμό ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Στάθη», είπε χαρακτηριστικά ο εν λόγω άνθρωπος.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY