Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Τώρα το νιώθω ότι είμαι η καλύτερη» – Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Το post με πολλούς αποδέκτες...

«Τώρα το νιώθω ότι είμαι η καλύτερη» – Η όλο νόημα ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης τα δύο τελευταία χρόνια να βρίσκεται στα καλύτερά του λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν είναι η μοναδική γυναίκα που έχει περάσει από την ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Κατερίνα Μπεκιάρη, με την οποία και έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού.

Η πρώην σύζυγός του δεν έχει μιλήσει για την νέα ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που απαντά με τον δικό της έμμεσο τρόπο, μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δημοσίευσε μια φωτογραφία της ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, την οποία και συνόδευσε με ένα κείμενο όλο νόημα, με πολλούς σίγουρα αποδέκτες!

«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να «απομακρύνω» ανθρώπους που με πίστευαν και με αγαπούσαν, όταν εγώ ούτε με πίστευα, ούτε με αγαπούσα. Με ένα τρόπο, ήθελα να τους εκδικηθώ γιατί ήταν κόντρα σε αυτό που ένιωθα για τον εαυτό μου. Όταν νιώθουμε την αξία μας, όχι όταν την ξέρουμε!!!! όταν τη νιώθουμε, θα επιμείνω!! απολαμβάνουμε τη συντροφιά των ανθρώπων που μας την ενισχύουν…. Ευχαριστώ το αδέρφι μου, που είναι πάντα κοντά, μου κρατάει το χέρι, με κανακεύει και μου λέει ότι είμαι η καλύτερη….. γιατί τώρα το νιώθω και γω. Ευχαριστώ λατρεμένε φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY